Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi s emulom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi s emulom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problemi s emulom
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 16:18
U zadnje vreme me nesto bas zeza
1. nekad se desi da kad skinem ceo film onaj progress bar se oboji u zeleno a pise mi stalno compliting kao da proces kompletiranja jos traje i tako stoji do veka sve dok ne restartujem emulu sto naravno i nije pozeljno da radi svaki cas
evo slike

2. problem je sto mi je potrebno 5 min da se emula otvori posle klika na ikonu
skoro sam reinstalirala win pa samim tim i emulu i onda je otvarala normalno posle par sekundu, ali cim sam onaj folder config sacuvan pre reinstalacije iskopirala u programs file/emule sada opet mi otvara duuugo

3. tamo u servers pa log cesto mi pise
4/19/2007 3:41:19 AM: ERROR while saving part file: 070.part.met.backup (Mad.Monster.Party.(1968).avi) - Permission denied 4/19/2007 3:42:19 AM: ERROR while saving part file: 070.part.met.backup (Mad.Monster.Party.(1968).avi) - Permission denied
sta pa sad to znaci?

Hvala na bilo kakvoj pomoci!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 19:52
Mozda da instaliras drugu verzuju eMule
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 20:19
Ne bez valjanog razloga. Koja ti je verzija Mule? Trenutačno?
Usput, Mula ne trpi prebacivanje tog foldera nakon formatiranja. Uradio sam to jednom i mjesec dana ju nisam mogo povratit. Naoko sve ispravno i piše waiting, a 0 skidanje.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 21:32
imam zadnju ver 0.47c
varazdine meni je to za prebacivanje tog folder rekla drugarica odavno i otad posle reinstalacije win uvek praktijem kopiranje starog foldera i nikad nisam imala problema
sad me najvise muci to sto dugo treba dugo vrmena da se pokrene, najverovatnije cu sacekati da mi see zavrsi skidanje zapocetih stvari pa cu posle da reinstalira emulu bez kopiranja config foldera osim ako ne nadjem neko resenje

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:18
eMulePlus-1.2b

Probaj sa ovim
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:30
Mula Plus je sasvim nešto drugo. Bolje ostani na svojoj verziji, samo je prienstaliraj kad dovršiš skidanje svega.
da li ti često izbacuje poruku YOU HAVE LOWID?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:40
instalirala eMulePlus, videla, probala i sad se vracam na staru
@varazdin ne

imam jos jedno pitanje :D
da li treba satviti sto vise fajlova za share? jel moguce da ako imam bas puno fajlova da to usporava emulu?

Ažurirao Vedder - 20.Travanj/Apr.2007 u 01:43

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:58
Originalno postovano od strane varazdin varazdin piše:

Mula Plus je sasvim nešto drugo. Bolje ostani na svojoj verziji, samo je prienstaliraj kad dovršiš skidanje svega.
da li ti često izbacuje poruku YOU HAVE LOWID?

Daj objasni koja je tu razlika, posto se slabo razumem u to!!!     

Ažurirao Shejtan - 20.Travanj/Apr.2007 u 02:00
Na vrh
Georgij View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Georgij Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 02:01
emula je sh*t. nishta bez torrenta Star
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 02:08
Originalno postovano od strane Georgij Georgij piše:

emula je sh*t. nishta bez torrenta [IMG]height=17 alt=Star src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley10.gif" width=17 align=absMiddle>

samo sto nekima ne rade torrenti

mada i da mi rade opet bi pre izabrala emule, pre bi je bila bezveze, a sada mi ne non stop ukljucena    

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 02:28
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

instalirala eMulePlus, videla, probala i sad se vracam na staru
@varazdin ne

imam jos jedno pitanje :D
da li treba satviti sto vise fajlova za share? jel moguce da ako imam bas puno fajlova da to usporava emulu?

@georgij: radi se o sadrzajima koje skidas. torrenti su za novije stvari, a mula ima skoro sve, narocito od starijih filmova.
    @shejtan: mi sa mulom plus znamo da je najbolja, a ovi sa 47 nikad ne bi presli na plus zna bit zajebana mula plus.
    @ vedder: dobro je imati dosta u share. koliko je to bas puno? ne pretjeruj, iako ne vjerujem da je to usporilo.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 15:43
mislim da je pr bilo oko 8000 fajlova

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 21:40
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

mislim da je pr bilo oko 8000 fajlova

Sama sebi radis sranja
Na pola smanji.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 22:07
pretpostavljam da su pjesme u pitanju
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 23:11
    Spotovi, jasno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.