Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - neizbrisivo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

neizbrisivo

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
dzonni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: neizbrisivo
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:25
uuupomoč!

skinuo sasvim slučajno s lime-wirea neke bezvezne slike s kilometarskim nazivom... i sad em ih se nemože otvorit em ih se nemože obrisat!!

nekužim u čemu je problem... delete uopče ne reagira.. virusi nisu... brisanje u LW isto nije moguče jer kaže da su u upotebi il se downloadiraju!

ima ko kavu ideju.. rješenje?

fala
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:30
uđi u safe mode i izbriši
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:31
skini program unlocker i on ce ti killuje sve procese koji se vezuje za tu sliku pa ces onda moci da je obrises

Ažurirao Vedder - 19.Travanj/Apr.2007 u 23:33

Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:40
unlockera imam al nije u tome stvar.. nebacaju windowsi ono da je in-use
to samo LimeWire dok sam probao u njemu...

mogo bi probat u sejf modu..
samo da mi je znati kako u njega doć iz normalnoga?Embarrassed
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 23:45
resetiraš pc i uđeš u bios i u postavkama staviš da se win pokrenu u safe modu

i možeš sigurno onda to obrisat
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 00:11
evo bio u sejfu... č
ništ od toga

ni tamo delete uopče ne reagira... ne ono da pita dal poslat u resajkl bin pa da nemože tj. da je u upotrebi nego ništa.. na sekundu se pojavi 'busy' tj. pješčani sat kre kursora i to je to.. drugo ništa i ništa se ne dogodi

zbilja mi nejde u glavu...

any other ideas?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 00:24
Nije ti s pc-om nešto uredu, kad ti dolazi taj sad znači da se zamrzne
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 00:34
hmm.. neznam baš, meni se čini sve u redu.. nedavno i reinstaliro windowse i sve ljepo sređeno i uređeno.. kak bi rekli... top-forma

a šta kažeš.. ko da mi dolazi? pa n¡šta ne doalzi.. nit da se smrzava

edit:. a misliš na to 'busy' pa ništa.. pa da to bi moglo bit smrzavanje al kak onda samo kod tih fajlova? običnih .jpg slika!

Ažurirao dzonni - 20.Travanj/Apr.2007 u 00:40
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 00:50
a neznam onda kad si sve nedavno reinstalirao... ma darije će ti znat bolje reći, idem spavat, oči me bole Dead
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:15
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

ma darije će ti znat bolje reći

LOLLOL

Čudi me da nisi uspeo sa Unlocker-om????!!!! (desni klik na sliku, pa staviš izbrisati pa OK)...
ako neće...
Skini programčić Remove on Reboot instaliraj ga, pa desni klik na problematičnu sliku i klikni na Remove on Next Reboot. restartuj računar i nema slikice...
ako neće ni ovako...
ctrl+alt+del i snimi mi sliku procesa, pa je postavi ovde...(ili ako znaš ti, isključi sve ono što znaš da nema veze sa tvojim kompom)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:30
a jel si probao da preimenujes tu sliku, da skratis naziv

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:47
Ako je preimenuje može i da je obriše....
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 08:23
a da.. nemože se preimenovati, nemože se ništa

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

ma darije će ti znat bolje reći

LOLLOL

Čudi me da nisi uspeo sa Unlocker-om????!!!! (desni klik na sliku, pa staviš izbrisati pa OK)...
ako neće...
Skini programčić Remove on Reboot instaliraj ga, pa desni klik na problematičnu sliku i klikni na Remove on Next Reboot. restartuj računar i nema slikice...
ako neće ni ovako...
ctrl+alt+del i snimi mi sliku procesa, pa je postavi ovde...(ili ako znaš ti, isključi sve ono što znaš da nema veze sa tvojim kompom)

unlocker se uopče ne digne jer ne da ovaj onako nece izbrisat jer je kao u upotrebi pa da unlocker prekine proces.. nego ništa!

a evo probao i s tim 'Remove on rebootom'... reset... još su tu Confused

neznam.. evo slika:.

to je ovaj konteksni meni dok je desni klik na samo jednu sliku, dok je na više njih je cjeli!

a evo hrpe procesa:.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 13:01
Da si probao sa Remove on Reboot imao bio ovakav "desni klik":

Ovo je recimo meni "desni klik" na neku sliku....

Ajde ti to ponovo lepo odradi...
+ imaš pun qrac nepotrebnih procesa....
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 13:01
biće neka jeeeebena slika LOL
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 13:10
jeste darije.. jesam! 'remove on next reboot'.. reboot... ostali!

e sad koje bi procese trebo pogasit? jel su bar ovi sistemski svi u redu?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 13:17
Znam, ali taj se program "nacrta" na "desni klik" a kod tebe nije!!!!! Tu nešto opasno smrdi!!!! Koja ti je ekstenzija tih "slika"?

Verujem da SkypePM ne koristiš, kao ni InCD.... na prvi pogled...
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 14:04
ma ne to sam uzo SShoot prije neg sam taj šel stavio... sad ga ima, al ne pomaže...

ekstenzije su .jpg

a evo šta imageshack baci:.

invalidno ime!

Ažurirao dzonni - 20.Travanj/Apr.2007 u 14:09
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 14:55
sto je ime
dzonni jer li restartovao komp posle instalacije unlockera? trebalo bi da bude u desnom kliku

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 15:08
e pa ti skidaj te slike LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.