Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anime filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

anime filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: anime filmovi
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 22:23
    ovaj mjesec sam uzeo flat rate, pa bih skinuo što je moguće više filmova (ne serije!, toga imam dovoljno).
upravo sam nabacio torrent sa svim miyazakijevim filmovima, a od prije imam sva 3 gits-a, naruto 1 i 2, fma, apple seed, ken il guerriero 1,2,3, vampire hunter bloodlust, ninja scroll the movie i mislim da je to sve šta imam. šta mi još predlažete da si skinem?
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 17:17
šta niko nezna ni za jedan anime film? pa daaajte malo. još je 10 dana do kraja mjeseca, ajde da nešto skinem!!!
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 16:16
ma movies nisu bash nesh,,, barem meni ...

akiru vjerovatno imash ...

onda ah my goddess ....

x tv movie ...

uostalom pogledaj na animenfo.com movies pa skidaj ...

i love anime !
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 20:04
spriggan, record of lodoss war, yoma curse of the undead, x, visions of escaflone the movie, nightstalkers..... 
Fission Maild
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 23:52
tnx. akira skinuta, spriggan se skida, nightstalkers nisam našao, record od lodoss war sam našao samo anime, nisam našao film, escaflowne imam. to je to, taman do kraja mjeseca se skine, uz ove ostale stvari.
šteta šta nisam skinuo sve šta sam htio, skidanje ovaj mjesec ide presporo, skinuo sam svega 150 gb.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 00:03
www.da-anime.org
su bile odlican sajt za skidanje serija i filmova :D
ne rade ovih dana
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 11:05
http://www.animeyume.org/series_list.php?code=all&cat=movie

Ažurirao apocalypse - 03.Svibanj/May.2007 u 11:08
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 17:01
gotov flat rate, nema više skidanja filmova, počastio sam se sa naruto 3 filmom i epizodom bleacha i naruto shippuuden-a, i eto mi giga i pol. imam još samo 4gb do kraja mjeseca, a teško se obuzdat.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.