Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DirectX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DirectX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rodman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DirectX
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 17:14
Evo jednog glupog problema... imao sam taj problem i prije koju godinu ali se ne sjecam kako sam ga rijesio...

Dakle, ne mogu instalirati DirectX, tj. pise da imam DirectX 7 instaliran i ja sad ne mogu da nadogradim na DirectX 9...
Skinem ljepo sve, odem na install, on nesto kao radi 3 sekunde i kaze

The components installed are now ready for use.

I to je to. Nista se ne desi, ne trazi da restartam, kad restartam i dalje imam staru DX7 verziju, kao da nista nisam radio...

Ažurirao Rodman - 16.Travanj/Apr.2007 u 17:15
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:18
E sad ćeš lepo da skoloniš staru verziju (nekim programom za deinstalaciju - ne Windows-ovim) i da instaliraš novu!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:45
ajd dobro, al kojim, cuo sam da nemogu deinstalirati DX vec da moram reinstall Windowsa? Al fora je u tome sto ja imam DX9, samo mi pise da imam 7, jer ja pokrenem neki igre koje zahtijevaju 9-ku... a neke opet nece jer vjerojatno procitaju da imam 7 i onda ni ne pokusavaju da se pokrenu...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 20:10

Kako bese..............eradictor?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 20:55
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

ajd dobro, al kojim, cuo sam da nemogu deinstalirati DX vec da moram reinstall Windowsa?

e to te neko zajebo!!!!

Da ukloniš DirectX odradi sledeće:
Start > Run > regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\DirectX
  iukloniš ovaj ključ...

Ali kao što rekoh( a i Beli) bolje uzmi neki program....
DirectX Eradicator 2.0
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 21:17
Eradictor nece, ne podrzava verziju Windowsa, ima neki DX Happy Uninstall, al moram napraviti backup DX-a i treba mi XP CD a pogubio ga... :-(
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 21:24
A koji Windows imaš?
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 22:20
Pa XP sa SP2...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 22:58
rodmane to se i meni desava, i bas sam pre neki dan imala tih problema posto sam reinstalirala win. Skini noviji driver za graficku ako to ne pomaze onda skini neki drugu ver directx-a
meni je to uspelo

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:02
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Pa XP sa SP2...

Ček bre, koliko se ja kontam: uz SP2 ide DirectX 9????

A jesi li pročitao onaj readme.txt fajl uz program?

Baci pogled i ovde: http://www.majorgeeks.com/download.php?id=28

http://www.brothersoft.com/downloads/directx-uninstall.html

Ažurirao darije - 16.Travanj/Apr.2007 u 23:07
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:18
 Ma sad se mogu jeb..., uninstalirao DX i nece ga instalirati vise...Angry

Nema veze, ionako moram reinstalirati Windowse, nakupilo se i previse smeca...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:46
Darije bi trebao da je u pravu, uz SP2 dolazi i DX9!!!
Vladika
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:51
Moze on da dolazi, kazem, imao sam ja DX9 ali u DXDiag je pisalo drukcije...
E sad moguce je ako sam ja snimio neku stariju igru da mi je nesto zeznula sa DX, ko zna,,, bilo kako sad imam trenutni DX0 instaliran...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.