Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tarantinov/Rodriguezov GRINDHOUSE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tarantinov/Rodriguezov GRINDHOUSE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tarantinov/Rodriguezov GRINDHOUSE
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 09:20
Evo ljudi novog buma u istoriji filma i novog velikog horor/akcionog filma. Dva majstora scenarija i režije Tarantino i Rodriguez spojili dva filma u jedan i vec poslije 3 dana film je napravio veliki uspjeh. Ocjena na imdb je 8,6 od 2.293 glasa. http://www.imdb.com/title/tt0462322/
Ja cu ga skidati cim bude repack postavljen na RS. Trenutno je naravno CAM verzija i vec je uradjen repack, a film je prepun odlicnih glumaca i glumica. Glavna zenska uloga je Rose McGowan.

Prijedlog je naravno da se udruzimo i prevedemo ovaj film, a posto film traje 3 sata i 11 minuta i na 2 CD-a je, bolje i lakse je da dvojica prevedu po jedan CD. Ali molim vas da to budu ili 2 Srbina ili 2 Hrvata/Bosanca zbog jezika, tako da dobijemo jednoobrazni titl u jednom jeziku i dijalektu. Ja se dobrovoljno javljam za prevodjenje ovog ocigledno remek-djela, a javit cu vam ovdje kad skinem film. Znate da sam u BiH, tako da ce prevod biti sa "jekavicom" i "ijekavicom". Sta mislite o ovom prijedlogu?

POZDRAV
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 10:01
3837 57.3%10

Prije nego sto su pogledali film LOLLOLLOL

Ne kažem da film neće bit zakon i s vremenom postat kultan ali davanje desetke prije nego što se pogleda film je ipak previše.

Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:29
I vec je na 108 mjestu top liste "Najboljih 250" svih vremena. Vjeruj mi da nije previse jer ja ga evo vec prevodim, jos sam na prvom filmu i ovo do sadasnje 50-te minute sto sam vidio je stvarno nesto fenomenalno. Horrorcina samo takav. Medjutim, svakako ga ne bih ni ja preporucio mladjima od 18, mozda cak i 16 godina i onima koji imaju slab zeludac. Ali kad se samo pogleda spisak glumaca u filmu, sve je jasno.
POZDRAV
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 18:41
Citao sam da je prve nedelje prikazivanja u Americi doziveo fijasko......
Naravno i pored tih kritika jedva cekam da ga nabavim jer horore prosto obozavamBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile

Ažurirao Michko - 11.Travanj/Apr.2007 u 18:44
Na vrh
miske View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miske Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 01:39
Jer bi neko mogo da izbaci prevod?

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 12:47
tastaturu u ruke  i pocni  pa nam izbaci titl  @miske
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 12:59
joj ljudi ajde dobro ako ste tako entuzijasticni al dajte da se saceka makar kakav screener.... 
Fission Maild
Na vrh
miske View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miske Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 13:49
ha ha ha very funy druze @mad_smile
Ali ako nadjem negde prevod izbacicu.
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 16:15
kad glupi ameri neće gledat nasilje za uskrs,nek šupci onda gledaju will ferrelova sranja,a nek ova dva genija dođu u hrvatsku radit filmove da ih više ostave na miru...
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 16:42
Will Ferrell je majstor u onome što radi! Svaka mu čast... 

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 23:35
joj u ovome će deky izgleda uživat, to je njegov žanr Smile
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 02:21
jel neko pogledao film? ja jedva cekam neki pristojan snimak

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 09:57
Ma i ja jedva čekam da pogledam film, a ne da mi se gledat ove jadne CAM- verzije...
Na vrh
DYLANDOG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DYLANDOG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 19:59
Iskreno...moje mishljenje je.....film nije nishta specijalno i nevidim toliku frku za Tarantinom i Rodrigezom, mislim ako zhelite opichene horore bolje odgledajte filmove kao shto su Gozu, Spider Forest itd. od japanskih reditelja.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 22:52
Will Ferrell! Malo off-topic... Blades Of Glory!!!

Grindhouse, ah, ova prva ženska s pljucom, glupo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.