Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim nekoga za download
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim nekoga za download

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
QQQQ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim nekoga za download
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 23:26
Ovako... Trazim nekoga tko bi mi htio downloadati desetak epizoda od 700 Mb otprilike... Ja vam posaljem torrente i sve... Nije nista strasno i nebi meni bio problem downloadati, samo sto nemam flat ovaj mjesec, a dosta mi je hitno

Za uzvrat nudim neku od svojih serija (imate popis na uploadu)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 23:35
ja bi ti lega rado pomogao,al imam 5gb prometa
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 07:25
A koliko je hitno? Ja bi ti mogao to downloadati, ali mi je sad trenutno download zatrpan...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 09:51
Pa neznam, da ih dobijem za oko dva tjedna
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 12:35
Pa ovako imam sad još jedno 10 giga za skinut, znači za kojih 3 dana mi je to gotovo, ali tu ne računam svaki dan oko 1 giga serija koje redovito skidam...za 2 tjedna bi to moglo biti gotovo, ali sve ovisi o seedanosti torrenta i brzini koja neće ovisiti o meni, jer da je max brzina stalno, to se skine u dan, dan i pol, jer to je nekih cca 7GB, ali može se desit da će se vući dva tjedna...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 12:36
kažem ti, skinem ti ja to, ali ja ne garantiram da će biti gotovo za dva tjedna, što se mene tiće bit će gotovo, ali ja ne mogu utjecati na brzinu skidanja...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 16:39
Skinem ti ja ako oces... kod mene trenutno nista ne ceka red... za 2 tjedna gotovo sigurno...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 18:33
Thanx obojica... Jel ima netko od vas mozda film Twin Peaks - Fire Walk with Me? Onda bi uzeo od onoga tko ima film
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 23:31
Imam ti ja taj film, na 2 cd-a...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.