Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RIM, OTVOREN GRAD...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RIM, OTVOREN GRAD...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RIM, OTVOREN GRAD...
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:06
E, da... Sad sam se setio... Ova ROMA je stvarno otvoren grad... Bas ga Sir Alex Ferguson OTVORIO DO BOLA... Sedam puta... Ovo je najveca tragedija jos od Titanica... VIVA MANCHESTER...

Ažurirao Johhny Q - 11.Travanj/Apr.2007 u 01:08
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:08
ja sam na tu tekmu igrao 2-3 gola... falio sam žestoko...LOLLOL
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:08
ja zaboravio gledat tekmu...al kad sam vidio rez, sve nisam mogao vjerovat.....ajme sta im uradise
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:09
Eto, ja planiram finale MAnchester-Chelsey...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:11
ja sam već davno reko da je man. utd. zreo za naslov prvaka europe. ipak igraju najljepsi nogomet ove sezone (za razliku od čelzija Thumbs Down). i to mi je baš drago
Hajduk živi vječno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:13

JBG, preterah... Mislio sam na Liverpool... Ali, verujem da ce biti englesko finale... Big smile I da ce biti Nemanja Vidic u njemu... Sasa Ilic ce morati da saceka par vekova...

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:15
Originalno postovano od strane Shejtan Shejtan piše:

A ima li ko titl za taj film?

Ja mislim da imam... Javicu ti sutra... Ej, nemoj da bi mi neko brisao ovaj post oko Sase Ilica... Darije, jesi cuo...???
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:15
a jedan englez je sigurno u finalu. nadam se liverpool.
Hajduk živi vječno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:20
Otićićeš ti Johhny pod led, ja da ti kažem...LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 01:20
Ja mislim da nikada necu zaboraviti finale Milana i Liverpula... Voleo bih da gledam jos jednom jedno takvo...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 02:37
Jako loša utakmica
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 02:40
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Jako loša utakmica

na koju utakmicu mislis??na ovu danas?onda si se jako zajebo
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 10:35
dino, pa koja ti je tekma loša?? ako misliš na man.utd-roma onda se ne slažem. a ako misliš na čelzi onda se slažem. oni nisu sposobni odigrat dobru utakmicu već 2 godine
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 11:39
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Ja mislim da nikada necu zaboraviti finale Milana i Liverpula... Voleo bih da gledam jos jednom jedno takvo...

evo prilike za to finale već ove sezone Big smileBig smile ali ako bude to finale, liverpool će ih glatko dobiti...
Hajduk živi vječno
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:03

volio bi da liverpool opet osvoji!

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:28
Pa naravno da mislim na chelsea
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:36
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Pa naravno da mislim na chelsea

pa tako reci ClapClap
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:38
Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

volio bi da liverpool opet osvoji!

ja sam za man.utd. ali samo neka čelzi ne osvoji. sere mi se od njihovih pobjeda 1:0 i 2:1 bez ikakve igre. i tako cijelu sezonu...
Hajduk živi vječno
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:04
Au bre, sto toliko pljuvanje po Chelsea-u. Gledao sam i njihovih veoma losih utakmica, ali sam gledao i veoma dobrih. Npr. prva utakmica protiv Valencie. Ja sam ukljucio TV i poceo da gledam utakmicu i gledajuci je mislio sam da je ostalo do kraja utakmice 10 min. Koliko su samo napadali i jurili da daju gol (komentator nije reko koji je min., a nije se ni jednom pokazalo koji je vreme). I ono se nesto mnogo oduzilo. Valencia daje gol  i prikazuju vreme gola. Znaci, hocu reci, Utakmica se od pocetka igrala u Valenciinom sesnestercu. Mislim da to nije los fudbal. Setite se jos dosta dobrih utakmica Chelsea. Ali secam se i kad su igrali mozda i najgore utakmice u nekim takmicenjima
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:57
Ja bih bas voleo da Ligu osvoji Liverpul. Oni su mi bas dobra ekipa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.