| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi axxo naslovi |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | ||
dooleya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Novi axxo nasloviObjavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:09 |
|
|
Da li neko zna sta se desava sa novim filmovima koje aXXo postavlja na torente?Ranije su sadrzavali 2 fajla a sada tri i kada probam da odzipujem fajl u kome bi trebao da bude film on ga kao otvori,smanji mi memoriju za 700mb ali ne prikazuje nista na mestu gde bi trebao da bude .avi file.Kako da resim ovaj problem?
|
||
![]() |
||
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:20 |
|
|
da ti iskreno kažem, ja te nisam ništa razumio...meni normalno rade sva aXXo izdanja, a njih skoro i najviše i skidam...možda si ti naletio na fakeove...al fakat ne razumijem što ti se ustvari desilo..
|
||
![]() |
||
monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:40 |
|
|
a nisi nam ništa objasnio... ja samo njegove filmove skidam i svaki mi je do sada normalno radio. a slika i zvuk odlični
![]() |
||
![]() |
||
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 17:23 |
|
njihove, to je grupa ![]() |
||
![]() |
||
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 17:33 |
|
lijecenih alkoholicara
|
||
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
||
![]() |
||
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 19:59 |
|
nije! |
||
![]() |
||
monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 20:31 |
|
|
a ja to sve računam ko jednu osobu. ne znam jel grupa ili je samo jedan, ali je to meni axxo.
![]()
|
||
![]() |
||
Blues-EXE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 661 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 20:48 |
|
|
ko je aXXo???
|
||
|
Fission Maild
|
||
![]() |
||
Jonnzy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 304 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 21:26 |
|
Axxo je grupa koja radi najbolje DVDrip-ove. Njihova izdanja uvjek su .avi file-ovi od 700 do 900 mb. Takoder izdanja uvjek sadrže detaljnu dokumentaciiju o dvdrip-u. |
||
|
__________________ |
||
![]() |
||
mali_mujo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 22:10 |
|
to riješi tako da prije skidanja pogledaš šta se nalazi u torrentu. i ako je bilo kakva arhiva, bježi od toga - to nije aXXo već nekakav fejk. kod njega ti je uvijek čisti *.avi fajl. i u zadnje vrijeme txt fajl u kojem piše ovo što ja sad tebi pišem :) |
||
![]() |
||
dooleya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:40 |
|
|
Da pokusam ponovo da vam objasnim...kada probam da skinem sa Bitlord-s neki film koji je ripovao aXXo vecina novih naslova ima 3 file-a a naslovi od prosle godine i stariji imaju 2.File po kome se razlikuju je tekstualni i kada ga otvorim on sadrzi sledeci tekst:
This file has been brought to you by aXXo and it's absolutely for free. I have been sharing with you for a long time and I have never asked for anything in return. NOW I NEED YOUR HELP ! ! ! PLEASE DON'T VISIT, REGISTER, BOOKMARK or POST ANY LINK to the bogus sites that have my nickname included in their names. You can't be sure that the torrents listed there ARE the REAL deal. BE AWARE ! Don't believe in liars and conmens like some site Admins and his crews. They bring shame to the file sharing world. Find me through my accounts or on reliable sites. PURE P2P always FOR YOU. aXXo Kod ovakvih ripova kada ga skinem i pokusam da otvorim file koji se zove kao i film ispostavi se da je zipovan.Kada probam da ga odzipujem on ga kao otvara i u Total Commanderu umanji memoriju za 700mb ali mesto na kome bi trebalo da se nalazi odzipovan file je prazno. Na ovom sajtu sa koga inace skidam sve titlove vidim da ima titlova koji se odnose na verzije filmova o kojima govorim (npr. SMOKIN' ACES [2007]DVDRIP[ENG]-AXXO).Znaci da neko zna kako da ih otpakuje. Nadam se da sam sada bio jasniji... Hvala unapred! |
||
![]() |
||
lena78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 02:16 |
|
|
Ja sam skinula smokin aces axxo release i nisam imala nikakvih problema , kao ni sa drugim njegovim ( njihovim
, sta god ) izdanjima . Jesi li ti siguran da je to pravi Axxo ? Ovo je pravi Axxo:> F i L E i N F O > > TiTLE......[ Smokin' Aces > YEAR.......[ 2007 > GENRE......[ Action / Crime / Thriller > RUNTiME....[ 01:48:55 > STORE DATE.[ April 17, 2007 > iMDB RATE..[ 6.6/10 (10,222 votes) > iMDB URL...[ http://www.imdb.com/title/tt0475394/ > > AUDiO......[ MP3 48000Hz 112 kb/s CBR (2 chnls) > LANGUAGE...[ English > ViDEO......[ 781 kbps XviD 23.976 FPS > Q. FRAME...[ 0.222 bits*pixel > RESOLUTiON.[ 596 x 246 > DAR........[ 2.423 (46:19) > XviD DATE..[ 04/01/2007 > SUBS.......[ None > FiLES......[ 1 > SiZE.......[ 700 MB > SOURCE.....[ NTSC DVD > > N O T E S > > May the best hitman win > > COUNTRY: USA > DIRECTOR: Joe Carnahan > SCREENWRITER: Joe Carnahan > ORIGINAL MUSIC: Clint Mansell > CINEMATOGRAPHER: Mauro Fiore > CAST: Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys, Ray Liotta, > Jeremy Piven, Jason Bateman, Common, Ryan Reynolds... > STUDIO/PRODUCER: Universal Studios > > When a Las Vegas performer-turned-snitch named Buddy > Israel decides to turn state's evidence and testify > against the mob, it seems that a whole lot of people > would like to make sure he's no longer breathing > > Burn Tested. ENJOY! > > All stand-alone DivX Players compatible > > BE AWARE OF BOGUS SITES AND LAMERS |
||
![]() |
||
mali_mujo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 11:47 |
|
|
najjednostavnije ti je da ne skidaš ako je film zipa, raran, štaveć. ako je čisti .avi fajl - skidaj. i fino ćeš spavati... :)
|
||
![]() |
||
mscepo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 00:26 |
|
Naleteo si na fake torrent. Ja sam skinuo SMOKIN' ACES [2007]DVDRIP[ENG]-AXXO i radi mi kako treba. To sto pise da se ne registrujes na neki sajt je zato sto je neki lik otvorio sajt koji sadrzi njegovo ime i oko toga je bilo preoblema. Zato i nije neko vreme izbacivao ripove. I aXXo je jedna osoba. Nije grupa. |
||
![]() |
||
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 07:31 |
|
|
aXXo je nadimak tog jednog lika koji ripa dvd-ove i oko tog imena se stvorio brand, ali on nikako nije sam, da si pročitao malo njegove interviewe i izlaganja njegove "prošlosti" vidio bi da je u početku bio sam i da je tako stvaren brand, ali sada je to više nalik grupi, tj sada to je grupa, makar se nigdje tako ne vodi jer je on kao "glavni" i njegovo je ime brand...
|
||
![]() |
||
japi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 10:12 |
|
|
http://axxo.superfundo.org/
na ovom sajtu AXXO stavlja sam svoje torrente, tako da nema sanse da su "fake" torrenti
|
||
![]() |
||
mscepo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:50 |
|
|
Zbog tog sajta je on prestao na neko vreme da ripuje filmove
|
||
![]() |
||
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:14 |
|
Istina, jer su drugi htjeli malo preko njega zgrnut pare...ali to je sad manje bitno jer se sada nalaze njegovi torrenti gore i dalje besplatno |
||
![]() |
||
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:47 |
|
![]() |
||
jaap_i
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Slovenia Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 01:41 |
|
Slazem se! naj toj stranici nema fejkova (skidam uvijek od tu i sve je ok)
Isto tako na www.mininova.com - kad utipkas "axxo" isto nema fejkova
Ali jedno upozorenje. Na sajtu kao sto je: www.torrentz.com imaju filmove od "axxo"-a...ali nisu .avi nego u rar programu.....i ti filmovi su fejk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Don't hate to play.
Hate the game!! |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |