Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najdrazi nadolazeci filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najdrazi nadolazeci filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najdrazi nadolazeci filmovi
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 21:20
Cisto me interesira koje filmove jedva cekate da izadju.. npr. neki koji su tek najavljeni ili se snimaju..

ja osobno cekam novog ramba (rambo4), alien vs predator 2 i the bourne ultimatum (bornov treci nastavak)... mislim da ces bit udarni filmovi i cim se screener pojavi skinut cu odmah to i svaki od njih pogledat dva puta. bornov ultimatum pogledam mozda i tri puta ;)

ps
i volio bih da sunce ugleda jos jedna sezona serije 24 (iako i ova nije jos gotova)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 21:29
Ima ih :
hostel 2 sad je izaso the hills have eyes 2,halloween remake,saw 4,Wrong Turn 2: Dead End,Resident Evil: Extinction,
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 22:33
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ps
i volio bih da sunce ugleda jos jedna sezona serije 24 (iako i ova nije jos gotova)

sto se tiče 24, producenti su rekli da će snimiti 7. i 8. sezonu sigurno, a između 7. i 8. sezone će biti film. tako da ćemo još uživati u 24
Hajduk živi vječno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 22:37
Ja cekam ono sto jos nije ni u nagovestajima. Ali, tako sam mislio i za LOTR...
 Voleo bih da vidim film(ove) snimane prema serijalu George R.R. Martin-a, PESMA LEDA I VATRE. Do sada su izasla 4 dela romana, peti je trebalo da izadje u februaru... Sam roman ima 7 delova... Mozda i dozivim da ga neko nekada snimi... Ali, bas me zanima kako bi to izgledalo u rukama Petera Jacksona...

Ako nekoga zanima, mogu da vam dam link na PM...

Ažurirao Johhny Q - 31.Ožujak/Mar.2007 u 22:41
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 22:46
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Voleo bih da vidim film(ove) snimane prema serijalu George R.R. Martin-a, PESMA LEDA I VATRE. Do sada su izasla 4 dela romana, peti je trebalo da izadje u februaru... Sam roman ima 7 delova... Mozda i dozivim da ga neko nekada snimi... Ali, bas me zanima kako bi to izgledalo u rukama Petera Jacksona...

HBO je otkupio prava za snimanje serije po Martinovim knjigama

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 23:15
ja osobno cekam spidermana 3, novog batmana, i warcraft the movie, navodno 2008.

Ažurirao Sentinel - 31.Ožujak/Mar.2007 u 23:15
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 23:29
Ja jedva cekam da primim platuLOLLOLLOL
A sto se tice filmova:UMRI MUSKI 4,HOSTEL 2,BRDA IMAJU OCI 2........
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 23:37
slazem se s acanom jedino sto bi dodao jos umri muski i bourney ultimatum
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 01:08
The Reaping, trailer izgleda dobro

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 01:10
Originalno postovano od strane QQQQ QQQQ piše:

Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

HBO je otkupio prava za snimanje serije po Martinovim knjigama

Hej, hvala na lepim vestima... Samo, po kojim knjigama? Bas PESMU LEDA I VATRE? Covek ima pozamasnu bibliografiju...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
mikic mikic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 01:22
BRDA IMAJU OCI 2
Uspesne razmene: Vedder (7X), madness99,king,crnnica,cheketar,silvyyy(2X)
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 04:09
cekam the hills have eyes 2,wron turn 2 i hostel 2...ta troje filma najvise ocekujem vjerovatno cu ici u kino ih pogledat...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 16:54
za brda 2 vec ima linkova
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 18:40
Niko ne ceka Transformerse? odmah cim dodju idem u Cinestar gledati...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 17:32
da i jos pirati s kariba 3..to cu isto ici u kino
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 18:26
pirate 3, shrek 3, 1408, Midnight Meat Train ali to ce tek 2008
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 20:53
Pirati s Kariba 3
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 22:47
čekam novog spidermana, fantastic 4, pirate s kariba, bournea_šteta je što samo štancaju nastavke, volio bi malo originalnosti, npr. alien je primjer toga
nisam siguran želim li gledat supermana novog, jer ovaj zadnji me je malo razočarao, na stranu s efektima..
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 23:10
Shrek 3
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 23:36
Ja cekam House of Usher (2007),nadam se da nece da razocaraLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.