| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
djane
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: Zahtev za prevodObjavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 11:27 |
|
Meni i dalje treba prevod na SRPSKOM ili na HRVATSKOM! Nisam znao da je dozvoljeno stavljati prevode i na Arapskom. Hteo sam da se zahvalim doticnom,ali vidim da je prevod skinut. Jos jedanput bi zamolio,ako neko ima prevod za film The war tapes 2006 1 cd.Jos jedanput se zahvaljujem unapred. |
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 21:44 |
|
Koliko ja znam u pravilima foruma piše da se ne smije zahtjevati prijevod filma. Zato pazi da ne dobiješ opomenu ili žuti |
|
![]() |
|
klaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 355 |
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 14:08 |
Ne znam odkud ti takva glupa informacija.
|
|
|
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 19:33 |
|
To nije glupa informacija,nego covek hoce reci da nema pravo da zahteva prevod.Nego treba da napise da mu treba prevod,a ne da zahteva ili da pise hitno mu treba prevod.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |