Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
weed View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 22:08
pozdrav.imam jedan problem pa vas molim za pomoc.skinuo sam sa DC++ nekoliko video zapisa ali poslije downloada niti jedan ne radi a probao sam pustiti u BS Playeru, MV2 Playeru i u Windows media playeru, odmah gasi programe uz ono vec poznato 'Please tell Microsoft about this problem'.takodje sam probao da ih opet konvertujem ali su i konvertori 'WinAVIVideoConverter' i 'MPEG4 Direct Maker' zakazali na isti nacin.zadnje sto sam pokusao je to da sam u DivFix-u uradio rebuild index ali niti takav file ne prolazi, takodje DivFix ne prikazuje nikakav error.
ako neko zna nesto vise o ovome bio bih mu veoma zahvalan ako mi pomogne.pozdrav
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 22:15
oke, vako
probaj sa mediaplayer classic, ta mrcina otvara i .txt format kao video ako treba...
ako s tim ne otvoris onda je 99% vjerojatnost da je netko napravio "file" kao video format a u biti se od nicega ne sastoji... nema podataka (citaj naguzio te je), i jedino sto ti preostaje je shift+delete...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 22:35
kao prvo hvala drug na ovako brzom odgovoru.
skinuo pomenuti player i ista stvar.izgleda da je ipak ono sto si rekao a ako neko ima jos neku sugestiju nek napise.ovde se konkretno radi o trecoj sezoni serije izgubljeni pa posto mi se skidaju jos 4 epizode vidjecu kakve sam srece sa njima.
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 22:52
hm.. skinuo sam sad probe radi nekakav spot i ista se stvar desava.ne kontam zasto bi neko takve fajlove drzao na racunaru kad na vecini hubova za dc++ nema uslova minimalnog shera.drzati 350 MB necega sto ne radi je cista glupost.mozda je ipak problem kod mene tj. mojih playera?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 23:25
Mislim da imas neki zajeb u windowsu,cim ti javlja stalno te greske.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 23:39
pa to i ja kontam al nisam neki strucnjak pa bi mi svaki savjet dobro dosao.
ostali divxi sa cd-a i slicno rade ok na svim playerima samo je problem sa ovim skinutim    
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 11:18
i jos jedno pitanje sta znaci HDTV.Xvid.XOR.avi i HDTV.Xvid.LOL.avi intresuje me ovo XOR i LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 11:23
Učitaj te fajlove u VirtualDubMod i reci koju ti grešku prijavi...
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 12:36
Originalno postovano od strane darije darije piše:

ViritualDub has detected an improper VBR audio encoding in the source AVI file (audio stream 1).
The current preference is to rewrite the audio header with standard CBR values during processing for better compatibility.This may introduce up to 3985 ms of skew from the video stream.If this is unacceptable, decompress the *entire* audio stream to an uncompressed WAV file and recompress with a constant bitrate encoder. (bitrate:122,6+/-15,6 kbps)

Do you still want to rewrite the header?

Ja kazem yes i onda nista.

ovo vec prevazilazi moje mogucnosti
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 23:33
skinuo jos dvije epizode jedna radi kao sat a sa drugom imam isti problem cak sam pokusao da je sprzim na cd medjutim gasi i neru isto kao i gore pomenute playere.help
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 00:40
Originalno postovano od strane weed weed piše:

i jos jedno pitanje sta znaci HDTV.Xvid.XOR.avi i HDTV.Xvid.LOL.avi intresuje me ovo XOR i LOL

XOR i LOL su ti releaseri, tj grupe/ljudi koji su ripali te naslove i pustili ih u promet...
a sto se tice tvog problema, kazes da jedne fileove otvara bez problema a druge nece... 99% da je problem u codecima... molim te vidi jel neki od tih filmova enkodiran u x264 codecu jer je to nova vrsta i jos je pod teskim razvojem... moj ti je savjet da skines sve codece sa kompa i downloadas najnoviji K-lite mega codec pack i instaliras sve codece i filtere... ako to ne pomogne onda su definitivno fajlovi u qrcu i skini druge releas-ove
pozz
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 10:37

Originalno postovano od strane darije darije piše:

ViritualDub has detected an improper VBR audio encoding in the source AVI file (audio stream 1).
The current preference is to rewrite the audio header with standard CBR values during processing for better compatibility.This may introduce up to 3985 ms of skew from the video stream.If this is unacceptable, decompress the *entire* audio stream to an uncompressed WAV file and recompress with a constant bitrate encoder. (bitrate:122,6+/-15,6 kbps)

Do you still want to rewrite the header?

Ja kazem yes i onda nista.

ovo vec prevazilazi moje mogucnosti

Kako to misliš, NIŠTA!!!???
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 12:08
pardon nisam vidio da u dnu pise: 'error decompressing video frame 0: an unknown error occurred (may be corrupt data).(error code -100)'   
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 08:15
a probaj još otvorit film u g-spotu pa ćeš vidjeti dali su fajlovi ok, kojim kodekom se otvaraju, dali ga imaš uopće instaliranog, čak će ti pokazati s kojim programom je ripano, rezoluciju slike....
probaj pa ćeš vidjeti možda ti on otkrije koji kodeci ti se sukobljavaju
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 10:36
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

a probaj još otvorit film u g-spotu pa ćeš vidjeti dali su fajlovi ok, kojim kodekom se otvaraju, dali ga imaš uopće instaliranog, čak će ti pokazati s kojim programom je ripano, rezoluciju slike....
probaj pa ćeš vidjeti možda ti on otkrije koji kodeci ti se sukobljavaju

vec sam to probao izbacuje sljedece:

The following codecs should both capable of processing this format:

video

--> {XviD MPEG-4 Codec}
--> {XviD MPEG-4 Video Decoder}

DirectShow is apparently able to play the file as well (see "DirectShow Render", below),

Audio Format:
Code: 0x0055
Name: WAVE_FORMAT_MPEGLAYER3 (MP3)
Vendor: ISO/MPEG

audio

The following codecs all claim to be capable of processing this format:

--> {Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec (professional)}
--> {Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec (professional)}
--> {MPEG Layer-3 Decoder}

DirectShow was also able to find a codec to render it - the sound for this media clip should work fine.

See the DirectShow Render details for more info.

i na kraju render

DirectShow claims to be able to play the file. The following combination of filters were used:

{C:\Documents and Sett..-..e Glass Ballerina.avi} (Source)
{AVI Splitter} (Splitter)

{XviD MPEG-4 Video Decoder} (Video Decoder)
{Video Renderer} (Video Renderer)

{MPEG Layer-3 Decoder} (Audio Decoder)
{Default DirectSound Device} (Audio Renderer)

Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 12:48
upravo skinuo jos nesto sa lokalnog FTP-a i ista se stvar desava.fakat mi nije jasno sta je ovo. svaka sugestija je dobro dosla da rijesim ovo sranje.uzdam se u vas jer sam vidio da ste dosta problema rijesili. zeljno cekam upute.
Na vrh
weed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj weed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 14:06
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

XOR i LOL su ti releaseri, tj grupe/ljudi koji su ripali te naslove i pustili ih u promet...a sto se tice tvog problema, kazes da jedne fileove otvara bez problema a druge nece... 99% da je problem u codecima... molim te vidi jel neki od tih filmova enkodiran u x264 codecu jer je to nova vrsta i jos je pod teskim razvojem... moj ti je savjet da skines sve codece sa kompa i downloadas najnoviji K-lite mega codec pack i instaliras sve codece i filtere... ako to ne pomogne onda su definitivno fajlovi u qrcu i skini druge releas-ovepozz

KRALJU,CARE,SAHU,BEZE. DUBOKI NAKLON. PROBLEM RJESEN.

skinuo K-lite mislim 2.87 full i sve fercera.e sta sam ja neznalica sve pokusavao...
hvala svima koji ste ucestvovali u ovoj raspravi i pomogli meni paceniku..

i jos 2 pitanja za kraj:

FTP FileZilla. vrijedi li cemu ili preporucujete nesto drugo.

kad skinem 10-tak rar fajlova sta se radi i sa cime onda da se to sve skupi tj. objedini

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 14:17
kad skines 10ak rar fajlova?
vjerojatno mislis kad skines neki film da je podijeljen u 10-15 kom po 100 mb
instaliraj winrar i kad skines takve fileove samo otvori onaj koji ima .rar ekstenziju ili .rar01 ili r.1 jer je to dovljno...
winrar ce sam iz ostalih fileova izvuc sto mu treba
pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.