Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molba ili ponuda..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molba ili ponuda..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molba ili ponuda..
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 16:02

Ovako,pokušavam mjesecima tu naći neke filmove,ali ide dosta teško.Ponudio bih,ljudima koji znaju,imaju dobru i brzu vezu,zaraditi nešto love po dogovoru.Imam loš comp,sporu vezu i neznanje.Ako mi  netko želi skinuti sa neta,maximalno nekih 8-10 filmova,sa zaljepljenim prijevodom platio bih trud,vrijeme i dvd-ove.Naslovi nisu neki rariteti,i ne dolaze iz Tunguzije,tako da bi se mogli naći.Ova ponuda važi samo za Cro,i sve koji  žele to napraviti,neka se jave na PM.Nemojte mi sad spuštati,i nabijati neke komentare,kako ne znaš i te fore.Hvala

texas
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:36

Pa brate, ako nisu rariteti onda vidi prvo po katalozima. Mozda ce jedan covek vec imati sve te filmove?

Objavi njihovu listu. Navedi ih.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:57
točno...

- pa da vidimo šta ima za skinuti

Ažurirao Zlatkohead - 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:58

Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 09:26

To je ono što sam vam napisao,vidjet će te par postova,gdje sam napisao tih desetak filmova prije dva-tri tjedna,a ponavljao sam ih i prije,i nitko se uglavnom nije javio.Listam sve vaše kataloge,ali uglavnom te naslove nisam našao.

texas
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 16:24
gle nisi odgovoril na pm kaj sam ti poslal zato javi se na pm za ono kaj sam ti bil napisal da imam, s onog tvog popisa me nikaj ne zanima. na pm mi daj podatke da ti mogu poslati kaj si tražil nema smisla da ti ne pomognem.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 00:33
A najbolje ce biti da stavis sve ovde na listu da vidimo sta to trazis, mozda cemo naci.........svi pomalo. Mozda nisu svi ni videli taj tvoj topic?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.