Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 300
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

300

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 300
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 06:55
Koja je najbolja verzija koju ste skinuli,imam neku iz kina ali je presvijetla,ako moze pomoc naziv najbolje verzije i neki link,moze i na pm
   hvala svima
Na vrh
desha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj desha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 08:43
skinuo sam jednu sa .... nije sjajna ali je bolja od ove iz bioskopa

vedder: Zabranjeno je postavljenje linkova koji vode do skidanja bilo kakvog piratskog sadrzaja

Ažurirao Vedder - 15.Ožujak/Mar.2007 u 16:54
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 10:37
Koju si verziju skinuo, ako može točan naziv tog ripa, da ne skidam vec sto sam skinuo.
hvala!

Ažurirao monkey - 15.Ožujak/Mar.2007 u 10:45
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 14:04
Radi se o ultra bitnom filmu i ja mislim da je pojava kvalitetnog DVD screener-a pitanje dana. Tako da se ja tu ne bih zaletao...
Nego, moze li meni neko da kaze ima li igde kvalitetan rip Deja Vu i Arthur et les Minimoyes. Za oba sam mnostvo puta prekidao download cim je bio moguc preview, a uspeli su i da mi proture 3 (tri!) fake-a na eMule. Vise ne znam sta da radim.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 14:27
cekaj te rip ljudi moglo se cekat godinama da film dodje moze te se strpiti dok dodjde dvd rip... 
Fission Maild
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 15:48
ja cekam dvdrip, a za nestrpljive, izasao je TS pa skinite to.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 20:33
eee narode moj evo vcd quailit je izdo nesto vezano za ovaj film, pa evo link i vidite, sto se mene tice nije los kvalitet ali ipak ceka se dvd rip ili screener.

Ažurirao darije - 23.Ožujak/Mar.2007 u 12:39
Fission Maild
Na vrh
vladosch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladosch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 21:28
Jeben film.
Imam TS.
Kvaliteta skoro DVD.

edit: nemojte stavljati linkove filmova!!!!

Ažurirao darije - 15.Ožujak/Mar.2007 u 22:00
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 21:31
imali to da nije na rapidshare,dali je to na 1 cd ili 2 cd
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 00:37
to da li ja na 1 cd ili 2 cd zavisi od kvaliteta, a sto se linkova tice.. prosetaj malo po warez forumima, nacices i neke linkove koji nisu sa rs-a
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 05:51
moze li tko na pm poslati link na dobru sliku filma,ali da nije rapid share
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 11:30
nema još dobre verzije, strpite se... samo šugave kamere za sada...

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 17:59

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 15:46
evo doso screener na mini novu a ja juce gledo uzasni snimak..... :Angry
Fission Maild
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 01:09
Jebiga blues da si kupovao kod mene mogao si da nadjes i ts verziju i dvd, pa sta ti se svidi........ts verzja je na dva diska
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 01:10
300.DVDSCR.XviD-NEPTUNE   slika odlicnan zvuk odlican  samo je na 2 ch
Film do jaja   pre jeben   +10/10

SEINTEL titl odlican   hvala
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 10:23
skinuo sam i ja ovaj dvdscr, na jednom cd-u, jako jebeno dobra kvaliteta... imam i titl (engleski, naravno), i nemam zašto čekat dvdrip... ali, kao uvijek, skinut ću i njega kada izađe...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 10:41
prenapušeno, ne-povijesno... 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 10:42
al pogledat ću

:)

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 12:27
nema veze sa povjescu   film je radjen po noveli   iliti  stripu  Frank Millera

sve je digitalno radjeno

kao Sin City   al 300  je bolji   meni bar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.