Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dinamo : Hajduk 1:0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dinamo : Hajduk 1:0

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
bertoman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dinamo : Hajduk 1:0
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:20
Vec dugo nisam gledal ovak dobru tekmu Dinama. Steta da hajduk nije popil i vise komada u svojoj mrezi.

Bravo Dinamo

jednostavno hajduk je preslab da moze parirati Dinamu
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:21
e lega, neseriSmile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:23
kak je meni glupo kad neko nemre priznat da je slabiji...

pa tolko smo vas nadigrali da nemres zazmirit na to...

majstore, u prosloj tekmi smo bili malo bolji,al u ovoj LOLLOLLOL

mislim da ce svi navijaci hajduka veceras slavit golmana Balica

Ažurirao bertoman - 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:24
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:50
sak maj dik, trebalo je bit x, al ionako ćemo vas nakantat u uzvratu
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 23:48
realno gledano, igra hajduka katastrofa. igra dinama, malo manja katastrofa od hajduka. pravo mjerilo snage dinama je europa. a tamo smo vidjeli da su jako loši...
Hajduk živi vječno
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:16
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

sak maj dik, trebalo je bit x, al ionako ćemo vas nakantat u uzvratu

lolllll

trebalo je bit 5:0 a ne x

kaj si ti s kruške opal??LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

ocito nisi gledal tekmu o kojoj pricam...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:17
ma rekao sam ja ovom svom legi purgeru(bertoman),da je dinamo bio kud i kamo bolji prije nekoliko tjedana u zagrebu nego veceras,al nece on mene da slusa....
carevica i rukavinu treba otjerat,pa oni pojma nemaju...onaj mali gabric je tata-mata lega za njih
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:19
ma da,sta si gledao ti bertoman......lokomotivu jbt
ma nema sta opet ste bili bolji,al ima jos u splitu da se igra i to dvijeWink
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:19
treba i više njih potjerat...
Hajduk živi vječno
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:20
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

realno gledano, igra hajduka katastrofa. igra dinama, malo manja katastrofa od hajduka. pravo mjerilo snage dinama je europa. a tamo smo vidjeli da su jako loši...

od tebe sam ocekival vise objektivnostiTongueTongue

igra dinama je bila super, a ti napises malo manja katastrofa od hajduka, pa nadigrali smo vas totalno..koliko smo prilika imali, da je Dudu imal svoj dan....uf, ovako rezultatski ne izgleda mocno, al ko je gledal tekmu i zeli biti realan...Dinamo rules

i zakaj spominjes europu?nemoj skretat s teme.LOLLOL
ovdje  je post o prosloj  tekmi i pokazali smo jos jednom ko je gazda u HRVATSKOJ.

a u Europi ni jedni ni drugi nece ni za 100 godina. i to me ne brine, bitno da smo jaci od hajduka.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:22
Rukavina = Henry    LOLLOLLOL  bravi novinari...
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:22
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ma rekao sam ja ovom svom legi purgeru(bertoman),da je dinamo bio kud i kamo bolji prije nekoliko tjedana u zagrebu nego veceras,al nece on mene da slusa....

majstore don't make me laugh

al bas me nasmijavasLOLLOLLOLLOL

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:24
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Rukavina = Henry    LOLLOLLOL  bravi novinari...

da imas pravo, napuhali ga nakon 7 prvenstvenih golova u malom sibeniku...

vec ak je Bilic odlucio pozvat Rukavinu u repku da upozna igrace, trebal je prije razmisliti o Mandzukicu i nekim drugim klincima koji su statsitički gledano, bolji od Rukavine..

LOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:24

ma bolji ste,al samo u zagrebu i to jos bebek sudi,ajd danas je bio dobar kako inace zna biti

HAJDUK  RULES
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:25
Pa vas taj mali sibenik tuce kad god se sjeti
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:29
ajde suti Deky, pa trebali ste izgubit proslu tekmu u splituLOL

sam nek on nas tuce, bitno da nas hajduk ne tuceLOL
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:31
pa objektivo, dinamo igra očajno otkad je došao ivanković. istina je da ima 12 pobjeda, ali igra mu je za k....

napisao si - da je Dudu imao dan. pa nije valjda da dinamo ovisi o jednom igraču. ima ostalih 9 u terenu
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:34
pa edino dudu i corluka sto valjaju i onaj mali bezobrazni pas modric
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

pa objektivo, dinamo igra očajno otkad je došao ivanković. istina je da ima 12 pobjeda, ali igra mu je za k....

napisao si - da je Dudu imao dan. pa nije valjda da dinamo ovisi o jednom igraču. ima ostalih 9 u terenu

igra ocajno, al u ovoj tekmi je igral odlicno, za ove prije velim igral je lose, i mrzim tu filozofiju igranja s jednim napadacem...ja samo pricam o ovj tekmi nakon koje sam bil odusevljen...i trebali smo rijesit vec sve u ovoj tekmi,,,al ovakj bu zanimljivije...

kazem za dudua jer je on imal jedno 2,3 zicera
pa modric, sammir, vugrinec, svi se ispromasivali,
sreca da imate dobrog golmana..
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:38
ma daj lega ti zoves prilikom ono sto je samir opucao......ma daj lega skinuo sve golubove jbt......modric i vugrinec ok,al ovaj,pihhh...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.