Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Movie label 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Movie label 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dadoli77 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadoli77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Movie label 2007
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 19:36
Ima li mozda neko crack ili registraciju za ovaj program jer je izuzetno dobar za spisak filmova ali demo je pa ako netko moze da pomogne bio bih zahvalan
Dado
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 21:08
http://crackzplanet.com/get_186159_Movie.label.2007.2.5.2319-icu_crack.html

http://crackzplanet.com/get_169002_Movie.Label.2007.v2.0.0.Build.234.Network.Edition_crack.html

http://download-crack-serial.com/software-crack.php?id=94034

Probaj neki od ovih....
Na vrh
dadoli77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadoli77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:11
Probao sam druze sve to i ja ali na zalost nista ili je do mene problem kad prebacim crack i krenem sa programom kaze da je greska i pocnu da mi trepere programi 1 minut i opet ne krene movie label i moram ga deinstalirati
Dado
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:30
hm, sumnjivo...Proveri nakon instalacije programa, u Task Manager-u, da slučajno neki deo programa nije aktivan, pa ga isključi i tek onda postavi crack!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:38
Zna li neko od vas neki sličan program koji može sam da ubaci IMDB link, da se ne gnjavim sa svakim posebno. Nešto kao oni programi koji automatski ubacuju covere za film.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:52
upravo koristim
movie collector

nista bolje nisam vidio

polako prebacujem citavu kolekciju u ovaj program
:)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:53
    daj neki link za njega
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:56
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 00:00
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 00:05
Svaki od njih ima export. Samo da je vidljivo kad šaljem drugima.
ne moraju oni da vide sve što ja vidim
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 00:07
Ma mnogo mi ti "žuti" mutiš nešto,a? LOL

Šalim se. Svi ti programi su lepi, ali ja volim Excel, pa to ti je!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 00:26
da, samo mi prisedaj na muku...
Želim samo jedno: da se ne gnjavim tražeći IMDB za sve filmove sličnog naslova, pa i godine. Ima programa koji to odradjuju sami. Ali ja ih ne znam.
crni, sve se to može prebaciti u exel.
PS. ovaj crack ne radi...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 00:41
Ej nemoj da ti čika-crni da po _ _ _ _ _ !!!!!LOL

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 15:55
Hvala dino1111, odličan je program.
crni_?    
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.