Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spyware doctor - crackiranje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spyware doctor - crackiranje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spyware doctor - crackiranje
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 10:27
Skinio sam program Spyware doctor i u fajlu dobio neke krackove da ga dekrackiram, no on meni i dalje ostaje u trial modu.
Ovo su fajlovi koje sam dobio:

Dali mi možda netko može reći što je od tog točno crack i kako se treba upotrebiti da decrackiram program?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 11:21
Pa, po svim nebeskim i zemaljskim zakonima, trebalo bi desni click na RegKey.reg, pa Install...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 11:48
A ima i još jedna šema.U spywaredoctoru kad ga instaliraš i uđeš u njega imaš polje register tu upišeš korisničko ime i paswoord(to možeš naći na ovoj stranici www.serials.ws)i lijepo to sve prepišeš u to polje register i to je to.Pozdrav

Ažurirao Rocky - 10.Ožujak/Mar.2007 u 11:50
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 14:51
E pazi, možeš ti što ti reče Rocky da instaliraš program, upišeš serijski broj... ali pri takvoj registraciji prvi put (PRVI PUT) kad izađeš na internet, program (SD) će proveriti verodostojnost tvog serijskog broja i ukinuti ga, pošto je nelegalan!!! E sad, rećićeš ti: pa zabraniću mu izlazak nekim firewall-om! OK, ali onda ništa od update-a, a čemu takav program ako se redovno ne update-uje???? Nego, nađi neku verziju SD, uopšte ne mora biti najnovija (ja recimo koristim v.4.0.02602 i radi odlično, jer je poenta u update-u) i pronađi CRACK i za program i za update!!!(kasnije ćeš firewall-om, dozvoliti programu za update izlazak na net, a samom programu Spyware Doctror - NE) Imaš toga na sajtovima za to, a ako ne uspeš pomoći ću ti ja... Tako da, batali te reg key i serial-e, jer su oni samo privremena rešenja!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 20:22
ja korsitim besplatni ad aware SE personal

update besplatan...
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 16:51
da... i Spybot S&D također. Vrlo dobar i vrlo besplatan.
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 12:32
Ad aware i SpyBot mi ne mogu ukloniti spam, tj. pišu da nema ništa a sistem mi se stalno ruši. Ovaj crack ne radi passwordi rade samo privremeno, i to bez updatea... baš zeznuto.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 17:36
Spybot je okej za neke stvari... najbolje si mrkni još jedan firewall (ovaj od winsa nije baš nešt), recimo ja korisitim Sygate Personal Firewall i sve lijepo piči... Mnogi će reći i Zone Alarm, ali meni uspori winse jebeno, pa ga ne koristim... Ad Aware mi isto uspori winse... Prvo lupi posebni firewall, pa vidi kak se winsi ponašaju, pa onda nekog anti-spywarea... 

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 19:49
ja koristim NOD32 u kombinaciji sa sygateom, i imam u pricuvi ad-aware i spyware doctor koji neradi stalno nego povremeno scaniram za svaki slucaj...

rijetko se pojavi nesto, znaci da firewall dobro izvrsava svoj zadatak :)
To sam ja...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 22:17
nod 32 i sygate također... :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.