Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pohvala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pohvala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pohvala
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 13:00

želim ovim putem zahvaliti fatal__error-u,jer nije tražio ništa,na moju molbu da mi sprži  film koji ima,nego je lijepo upakirano poslao dvd sa 5 naslova.Ima ljudi koji će pokušat prijevarit,ali na sreću ima i ovakvih. Clap

texas
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 13:36
fakat lijepo što još uvijek ima takvih ljudi
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 14:20
Svaka mu cast.
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 14:23
stvarno lijepo od njega.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:10
Dajte mi adresu, da i ja nesto trazim od coveka...LOLLOLLOL Salim se, naravno.... Svaka cast...ClapClapClap
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 16:22
Pozdrav
Neka se nesto lepo cuje i na ovom forumu
fatal__error svaka vam cast osvetlali ste obraz nas koji pokusavamo da budemo fer i da ispunimo sve obaveze jedni prema drugima
Javite se ako vas interesuje moj katalog rado cu saradjivati sa vama imam oko 5000 nalova pa mozda nadjete nesto za vas
Uz veliki pozdrav i ugledajmo se ostali na njega mada ima jos clanova koji su OK da ih ne nabrajam prepoznace se oni sami
Hvala

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 19:37
za pohvalu,nema staClap
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 19:39
mitric pa ajd meni pošalji katalog pa da vidim šat imaš na

zoran.petrovic2@public.carnet.hr
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 20:01
ok  posto su ovdije pohvale i zahvale  TINMAR  hvala za jebeno dobre titlove  mislim da sam skuzio i za koja izdanja radis   samo tako pratim te  :) 
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
Svaka čast kolega fatal eror
Firefox user
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 16:31
ja sam sa dva tipa kupio HDD-ove jedan od 80 gb jedan od 60 gb i tak si sheramo postom    filmove i serije   a nikad se vidli
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 17:57
@mad_smile   hahaha,,,, svaka cast tebi i tim tvojim drugarima ,,, hahaha ,,, bas ste se dobro setili ... SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Ažurirao Dr Koks - 09.Ožujak/Mar.2007 u 17:57
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 22:12
Svaka čast fatal_error trebalo bi biti više takvih ljudi na ovom forumu no ne kažem da ih nema
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.