Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - treba mi pomoc oko audio streama
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

treba mi pomoc oko audio streama

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kengur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: treba mi pomoc oko audio streama
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 16:59

Imam divx film koji ima 2 audio tracka (na engleskom i spanskom). Jel zna neko kako da ga konvertujem tako da se sacuva samo ovaj na engleskom?

pozz
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 17:35
Izvuci samo jedan stream koji ti odgovara u cooledit pro-u i ponovo ga "zalepi" na film, naravno prethodno "ugasi" ta postojeca dva. Sve to "lepljenje" se radi u virtual dub-u !!!

Ažurirao Vladika - 02.Ožujak/Mar.2007 u 17:36
Vladika
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 21:27
probao sam, ali izgleda da nece. kad uradim insert audio from video file, otvori mi samo taj na spanskom
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 00:30
MORA da ima i taj na engleskom. Probacu sa mojim jednim mojim takvim fimom pa cu ti tacno reci kako.
Vladika
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 00:46
ok.

Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 21:44
jel si provalio kako?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 22:31
Naravno. Da te ne zamaram oko vadjenja tog audiosatima, jednostavnije je ako film otvoris odmah uvirtualu. Odes na VIDEO i stavis oznaku na DIRECT STREAM COPY. Potom odes na STREAM (odmah pored video) i tu udjes na STREAM LIST. Pokazace ti se dva audio strima. Tamnije obojen je onaj koji se prvi pusta, odnosno koji plejer koji koristis automatski prvi pusti. Ako ti je to taj spanski ides na DISABLE. Sada odes na FILE i snimi ga pod nekim drugim imenom, recimo dodaj mu sredjen ili tako nesto. To se vrlo brzo radi, kopjuter ce ti zavrsiti za mozda nekih 7-8 minuta, i tada ces imati samo jedan stream, onaj koji si hteo! Javi kako je proslo!
Vladika
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:05
e, ja u virtual dub-u (1.6.17), nemam stream meni. koju verziju virtuala da skinem za to?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:29
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 01:38
uspeo sam, radi!

hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.