Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim savjet
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim savjet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim savjet
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 11:27
Ovako,skinuo sam sa dvd record.neki dokument,i kada sm ga išapo prebaciti na comp razbio ga je na više djelova VTS_01_0.VOB   VTS_01_1.VOB...Zanima me kako tol spojiti u cjelinu,kako bi mogao gledati bez prekida:Hvala
texas
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 11:49
Svejedno ces ga gledati kao celinu, sa PoverDVD, ili cak i u MS Media Player-u... Ali, ako zelis da ga ripujes, potreban ti je Dr.DivX, ili DivX Converter, ili GordianKnot, pa da od svih tih delova napravis jedan .avi file...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 12:03
ne ide mi kao cijelina ni u Poweru ni u MS.možete li mi pomoći kratkim naputkom kako ripati sa GordianKnot
texas
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 12:10
Ja imam AutoGK 1.60 I vrlo je prosto... U INPUT FILE selektujes taj VTS_01_1.vob, u OUTPUT izaberes lokaciju i ime gotovog .avi filea. Ako ti ponudi Audio file i subtitles, odaberi u padajucem meniju koji ti titl i jezik odgovara, ako toga nema, prelazis na Step 3, gde ces izabrati velicinu izlaznog filea, obicno je to 1 CD, odnosno 700 MB. U Advanced Settings nemas potrebe da bilo sta radis, zato ovaj step preskoci, ispod toga, samo ADD JOB i START. I, opusti se i uzivaj...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 12:45
hvala puno,probat ću.
texas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.