Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treba mi pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treba mi pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ane_5 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ane_5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treba mi pomoć
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 18:06
Danas mi se dogodilo nesto cudno s monitorom. Upalila sam kompjuter i cijela slika mi je zaokrenuta za 90 stupnjeva,sve mi stoji sa strane. Je li itko zna neku opciju da se to vrati nazad i u cemu moze bit problem? Unaprijed hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 19:36
Nešto ti se sj***o u podešavanjima grafičke kartice. Znači ideš ono: Desni klik na desktop->properties->settings... pa tamo u podešavanjima grafičke, pronađeš negde rotate.... Verujem da je ovo problem.
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 20:18
tako je bilo jednom mom frendu

igrao je neku simulaciju aviona i slika mu se isto tako preokrenula kao tebi, pitat ću ga kako ju je vratio pa ti javim.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 21:27
Takođe, možeš staviti i monitor postrance i rešen problem..... LOL
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 21:29
tako je darijeClapLOL
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 21:32
cura nova na forumu a nitko dobrodoslicu da zazeli.. e jeste mi vi neki.. a cuj Aneee... jel imas mozda onu Slađu iz plejboja, treba mi za seminar?

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 21:34
pa bboy dali ti znaš riješenje?
Na vrh
Ane_5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ane_5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 22:15
hvala na savjetima,zasad najvise pomaze onaj kad okrenen monitor postrane...:-) p.s.nisam nasla rotate u opcijama..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 23:27
Originalno postovano od strane Ane_5 Ane_5 piše:

hvala na savjetima,zasad najvise pomaze onaj kad okrenen monitor postrane...:-)

Bitno je da si ti rešila problem...LOLLOLLOL

Koju grafičku karticu imaš?
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 20:52
Je li imaš lcd monitor?
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:41
Odeš desni klik > properties > settings > advanced > tu nađi gdje ti je grafička i tu ti mora biti u opcijama
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.