Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SF Serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SF Serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rodman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SF Serije
    Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 21:24
ajd da vidim koje su vam najbolje iz 90ih, kakve su Earth 2 i Babylon 5, to cu sad nabaviti pa me zanima jel vrijedi ista...i moze jos neki prijedlog naravno... od viska ne boli glava...Tongue
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 00:27
Babylon 5 sam dosta davno gledao i bila mi je super.
otkako sam ju nabavljao nije dosla na red za gledanje pa neznam kakva bi mi sada bila

preporucio bi ti pod obavezno
Farscape - krenio je 99 pa se moze pod 90te racunati
Psi Factor
Space : Above And Beyond

dosta jos hvale serije Sliders i Quantum Leap ali nisam gledao pa neznam

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 01:54
nema veze jel serija presla u 00 godinu, moze i novije, pretezno svemirske, Farscape sam nesto gledao ali nije mi bas nesto posebno bilo...
Psi Factor, to me nesto podsjeca na X-Files, mislim da je HRT to nekad davao na svom programu...
a ovaj Space ab... se skida sa torrenta ali vuce se ko da modem imam...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 16:17
Stargate SG-1 (1997.) obavezno. Najbolja SF serija ikad.
Babylon 5 (1993.) upravo gledam i odlican mi je
Space Above & Beyond (1995.) je isto dosta dobar, vrijedi pogledati.
Star Trek Voyager (1995.) - najbolji ST
Millennium (1996.) - spin off X-Filesa, nije nista posebno ali je ok
Quantum Leap (1989.) mi je malo dosadan...
The Outer Limits (1995.) - odlicna serija, svaki tjedan ima drugu postavu i ima razlicite teme "which reaches from the deepest inner mind to the outer limits."

Firefly i BSG su iz 2000-ih, ali su odlicne, toplo preporucam

Jos neke serije iz 90-ih koje nisam gledao i ne znam kakve su: Earth Final Conflict, Andromeda, Roswell, Buffy, Dark Skies (ovo je slicno kao X-Files)...

Inace, ja imam sve te serije pa mi se javi na pm ako te nesta zanima
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 22:22
Benji, Zax & the Alien Prince
Kapetan Grom i vojnici budućnosti
Djevojčica iz budućnosti
Dječak sa Andromede
Automan
Super Baka

Thumbs Up

But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 22:24
Kako original imena?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 22:26
super baka je strasna serija..sam gledao kao klinac...jel se ima to gdje za skinut?
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 22:48
Benji, Zax & the Alien Prince
Captain Power and the Soldiers of the Future
The Girl from Tomorrow
The Girl from Tomorrow Part Two: Tomorrow's End
The Boy from Andromeda
Automan
Supergran
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 16:20
a, jebiga ovoisu zakon serije:
BABYLON 5-nema šta nema, al priča je super
STAR TREK TNG, VOYAGER
STARGATE SG-1/STARGATE ATLANTIS-ko ne gleda, ne zna šta je SF, ovo je po meni najbvolji sf proizvod svih vremena, "od..bi" STARTREK i sve to..
FARSCAPE-zakon, jebeno originalan, ponekad loše epizode, al ima ih kolko oćeš vrhunskih-nisu se sramili ničega
ANDROMEDA-dobra ideja i prve tri sezone, četvrta se još dala gledat, al petu molim zaboravit..
Na vrh
bass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 09:27
 Invasion......odlicna
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 00:49
ne bi invaziju nikako svrstao medju odlicnu sf seriju.
radnja previse razvucena, brdo nepotrebnih scena, dijaloga... ma nista me nije odusevilo.
invazija bi bila puno bolja da je snimita kao neka miniserija od 3-4 epizode jer bi puno dobila na dinamicnosti ,a ne ovako bezveze razvlacit radnju. prvih desetak epizoda je zivi smor

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.