Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako nekoga zanima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako nekoga zanima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ako nekoga zanima
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 11:52
Imam oko 1000 filmova i dokumentaraca(neki su dosta rijetki),70%je na vhs-u,ali mogu prebacit  na dvd.Imam neki katalog ali nije baš savršen,pa ako nekoga zanima neka mi se javi na PM napiše mail pa ću mu poslati.Ja tražim nekih desetak filmova,tako da može neka zamjena ili bi za jeftinu lovu spržio.
texas
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 12:01
pa napiši šta te zanima. koji filmovi. lako ćemo se dogovoriti. ljudi smo... Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 12:28

Departed,Dobro uštimani mrtvaci,Ispod crte,Kod amidže Idriza,Das leben der anderen,Mo better blues,Afterburn,Good fences,La gran avantura de Mortadelo y Filemon

texas
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 13:47
imam:
departed - divx
dobro uštimani mrtvaci - dvd mogu nabaviti
das leben der anderen - mogu skinuti ako ima dobar rip
mortadel i filemon - mogu nabaviti na dvd-u
Hajduk živi vječno
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 14:25
i još da je Hajduk igrao malo bolje,Ova dva ,Das leben i Mortadelo,bitan je prijevod,znaš španjolski i švapski su zaguljeni.Može zamjena ili ću kupit
texas
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 14:35
Originalno postovano od strane texas texas piše:

i još da je Hajduk igrao malo bolje,Ova dva ,Das leben i Mortadelo,bitan je prijevod,znaš španjolski i švapski su zaguljeni.Može zamjena ili ću kupit

španjolski nije težak. a njemački je zeznut jezik. mortadela ti nabavim dvd-copy s hr titlovima. za ovaj njemački ne znam da li ima titl.
a za hajduk - lošaaaaaaa igra. bit će bolje
Hajduk živi vječno
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 17:41
zaboravio sam napisati i ovaj novi od Clinta,Iwo Jima,ali zanima me više japanska verzija
texas
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 17:46
Originalno postovano od strane texas texas piše:

zaboravio sam napisati i ovaj novi od Clinta,Iwo Jima,ali zanima me više japanska verzija

pa iwo jima je japanska verzija. flags of our fathers je američka verzija
Hajduk živi vječno
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 18:13
znam to,ali mislim da je verzija sa japanskim glumcima bolja.Samo ti sredi pržilicu,jer onog Švabu bi stvarno htio u kolekciji
texas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.