Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serije s titlom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serije s titlom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serije s titlom
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 19:12
Ovako, zainteresiran sam za kupnju serija, jedini uvjet je da imaju titl. Naravno i kvalitetu slike (gledljivu).

Svi žanrovi, sezone, formati dolazi u obzir pa pucajteWink
....
Na vrh
borna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 20:32
imam heroes i rome
zainteresiran

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 21:24
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

Ovako, zainteresiran sam za kupnju serija, jedini uvjet je da imaju titl. Naravno i kvalitetu slike (gledljivu).

Svi žanrovi, sezone, formati dolazi u obzir pa pucajteWink

Pa jel imaš šta za razmjenu, dvd-filmova, koncerata, pa u krajnjem slučaju i divx filmova....zašto baš kupnja? Ajd baci svoj popis na dugydivx@gmail.com , jedino ako si ti baš odlučio kupovatiWink
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 10:23
imam muzike, ako te zanimaTongue

ajde posalji mi popis na aleks.pu(at)gmail.com, ako imas sta serija.

pozdrav
....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 07:29
Na vrh
eraser View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eraser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 22:50
sve od sf
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 12:41
koje te serije konkretno zanimaju imam ja oko 60tak serijala s titlovima pa se javi.....da tu ne nabrajam....a svoj popis baš ne objavljujem svima....pošalji mi pm.  s onim što te zanima
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 12:46
Originalno postovano od strane btarzic btarzic piše:

a svoj popis baš¡ ne objavljujem svima....

zašto? u čemu je problem?
Hajduk živi vječno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.