Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
acos View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj acos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 18:17
Imam Shrink3.2 i DVD Decrypter i nikako neke filmove ne mogu sprziti, cujem od mnogih da anyDVD malo steka u zadnje vrijeme, da salje neke poruke ili tako nesto; uglavnom ne radi. Zanima me kojim softwerom bi se trebao posluziti, sta preporucate? Hvala
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 18:20
evo ja uvijek koristim dvd shrink i dvd region+css free. i mogu bez problema kopirati sve filmove. i nove i stare. ne znam da li su ovi drugi programi bolji ili ne, ali ja sam se naviknuo na ova dva
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 21:19
Gledaj, shrink si koristio do sada, koristi ga i dalje, nema potrebe da mjenjaš, instaliraj dvd region+css free i s tom kombinacijom ubijaš, ali će se dogodit da pokoji novi dvd nećeš moći kopirat, e tu nastupa anydvd (ZADNJA VERZIJA), svako malo izlazi nova verzijai potrudi se da imaš što noviju verziju!
Ovu kombinaciju ja imam i nema tog dvd-a kojeg ne možeš iskopirat.
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 21:26
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Gledaj, shrink si koristio do sada, koristi ga i dalje, nema potrebe da mjenjaš, instaliraj dvd region+css free i s tom kombinacijom ubijaš, ali će se dogodit da pokoji novi dvd nećeš moći kopirat, e tu nastupa anydvd (ZADNJA VERZIJA), svako malo izlazi nova verzijai potrudi se da imaš što noviju verziju!
Ovu kombinaciju ja imam i nema tog dvd-a kojeg ne možeš iskopirat.

tako je. ove dvd-e koje neces moci kopirat s ovom kombinacijom programa su oni koji imaju sonyevu zastitu. tako je barem kod mene. to sam zaboravio napisati LOLLOLLOL

Ažurirao monkey - 19.Prosinac/Dec.2006 u 21:27
Na vrh
acos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj acos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 22:57

dečki hvala

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 23:00
Ja do sada ne naidjoh na film koji SHRINK i ANY-DVD ne mogu da srede!
Vladika
Na vrh
acos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj acos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 00:21
ns shrink nisam mogao pirate II, davincijev...
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 13:33
Moram se ubacit, svaka cast i DVDFab Decrypteru...taj isto rastura,bar kod mene neke filmove koje nisam mogao sa shrinkom ili DVDDecrypterom, Fab je rijesio bez problema
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:29
ClarkKent  slazem se s tobom.I ja sam imao par filmova koje nisam mogao skinuti zastitu ni sa jednim drugim programom (anydvd, shrink i td ...) a sa
DVDFab Decrypteru sam uspjeo.
Samo sto isto tako ima dvd-eova koje nisam mogao skinuti sa DVDFab Decrypteru a skinuo sam sa anydvd :) a njih dvoje se bas i ne vole.
Problemi kad imas obadvoje instalirano :)
Ali opet ostajem pri tome da je anydvd malo ispred :) Jos uz kombinaciji sa Shrinkom ... :)
Desava se i najboljim
Na vrh
karabaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj karabaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 18:57
Kako moze da se registruje Any DVD (nova verzija) kada istekne trial period?
I tu pocinje ta prica, negdje iznad Trebevica...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 05:04
Pa nadji neki crack ili serijski broj.
evo ti sajt pa trazi: www.crackspider.net
stim, sto obrati paznju na viruse...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 01:47
da ne otvaram novu temu bzvz...da nest pitam..ja takodjer koristim dvd-shrink ali neke filmove mi ne zeli skopirat na disk..uglavnom su ti dvd-i jako,jako osteceni..pa prekine..dal se to da sredit kako? hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.