Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
csdik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj csdik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload titla
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 18:06
Zanima me kako se odvija sam proces Uploada?
Znaci, da li fajl prvo stoji negdje na serveru pa ga onda netko od admina odobri, ili mozda sve ide nekim automatizmom ili se pak pojavi odmah.

Ovo pitam zasto sto sam pokusao napraviti upload titla zandje epizode LOST-a (ep.8) no nisam dobio nikakvu poruku nakon klika na Upload tipku...

Zahvaljujem na odgovorima,
Pozz.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 19:49
Nema nikakvog odbravanja, prevod se odmah pojavi na sajtu. Medjutim kod nekik postoji problem kod uploada.
ja ti preporucujem da prvi put probas i iz Opere, IE i firefox-a. Da probas isto i sa rar-om i za zip-om. (ja mogu da uplaodujem samo ako je fajl rar dok drugi mogu samo ako je zip). Jeste da je mucno ali prvi put moras da probas sve opcije dok ne vidis koja ti radi. I naziv ne treba da bude predugacak.
I prevod je uploadovan tek kad ti izadje prozor u kome pise da je uplado prosao uspesno.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 21:42
Ja sam probao i sa rarom i sa zipom ne radi Cry..imam dosta prevoda koji su jako pouzdani i to dvd-rip..nema gresaka..al kaj ces ak ne radi..
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 22:28
Prosledi mi te prevode na savicuzice@gmail ja cu ih upload-ovati.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.