Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hr ili sl. titlovi za SAAB
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hr ili sl. titlovi za SAAB

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jupi 1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jupi 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hr ili sl. titlovi za SAAB
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 21:58
Star  tražim već jaaaaaaaaaaaako dugo titlive na HR ili sličnom jeziku za super SF seriju Space Above & Beyond

kraće SAAB Big smileWinkBig smile
Na vrh
jupi 1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jupi 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 22:13
  O.K. malo sam zeznila smjestit ovu temu pa bi molila moderatora da je stavi pod divix titloveCry
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 21:01
premješteno
Hajduk živi vječno
Na vrh
jupi 1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jupi 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 21:11
Smile hvala
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 12:30
Samo slovenski. Zao mi je.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
jupi 1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jupi 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 16:08
znam za slovenske,ali tesko mi je to brzo čitati,knjigu mogu ---razumin ,ali brzo na tv baš i nemogu
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 08:33
Pa prevedi ih za ostale,ako razumes.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
jupi 1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jupi 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 18:37
Cryjoj NE nisam toliko jaka
uostalom prevela bi i za muža prvog
od ljute nevolje sam čitala knjigu
pa nisam ni sama u stanju gledat seriju sa slo. titlom

žao mi je stvarno neznam pisat prevod ničega

ja razumin slo.jer je jako sličan zagorskom (mama mi je zagorka),ali to je sve
sorryUnhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01