Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako da otvorim film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako da otvorim film

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako da otvorim film
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 07:46
skinuo sam si ovaj film i sad ne znam kako da ga otvorim
 film je iz 38 dijelova evo kao izgledaju dijelovi
afo-xvid-tfl.001  i tako 38 dijelova,nema neka extenzija rar ili slicno da to sve skupim inace film se zove

The.Front.Line.2006.DVDRip.XviD-AFO

skinuo sam ga s ove sdrese

http://www.mininova.org/com/574439

to mi se prvi put dogodilo da ne mogu da spojim sve te dijelove.
 Molim pomoc,novi sam u svemu tome

hvala unaprijed
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 08:12
To bi mogao biti mp4 ili neki takav zajeban format. Slično mi se desilo baš na Mininovi kad sam skidao Little Children: spakovano kao RAR ali nije RAR. otvorio sam ga sa programom Power ISO koji sam našao googlajući     
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 08:23
pokusao i s power iso ali ne ide,ali ovo cak niti nema nastavak extenzije .rar
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 08:50
da nije HJSplit?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 09:18
ja isto mislim da bi trebao uspjet s HJSplit-om...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 09:22
sto je to i kako da ga otvori s kojim programom
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 09:34
Skinuo sam taj program i sto dalje kako da sad to spojim,sto da stisnem od silnih dugmadi,ali evo i stisnuo sam i pojavio se je jedan veliki fajl ali opet s extenzijom tfl i sad to ne mogu da otvorim,sto dalje imali netko iskustvo s tim
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 09:46
Probaj rename u AVI
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 10:24
proba ne ide niti to
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 11:25
Ako su ti početne ekstenzije .001 , .002, ... Definitivno ih moraš spojiti HJSplit-om!!!!!
Kad dobiješ veliki fajl (od spojenih delova) , vidi kolike je veličine... pa ćemo da vidimo šta dalje...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 11:51
spojio sam fajl je nekih 720 mb ali on opet nema extenziju koja je vrsta tog fajla
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 12:26
Čekaj, kad spojiš delove i dobiješ fajl ,otvori neki folder, bilo koji, idi na Tools pa Folder Options pa View, pa odštikliraj "Hide extensions for known file types".... E sad, da li piše neka ekstenzija na tom tvom fajlu? Ono tipa: The.Front.Line.XXX (gde je .XXX ekstenzija)? Ako ne piše, iza naslova filma napiši .avi (ili .mpg) ili u krajnjem slučaju probaj i .rar (sve je moguće!!!)...
Jel hoće sad?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 12:30
probao je sa avi,ali mu ne valja
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 12:33
nista ne ide ni avi mpg rar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 15:53
Ajde ovako: iz kog player-a puštaš filmove? tj. iz kog si player-a probao da pustiš ovaj film?
Verujem da imaš VirtualDub instaliran (ako ne , skini ga negde i instaliraj) ; probaj da u njega učitaš taj fajl (stavi mu ekstenziju , recimo .avi). Obavezno snimi stranicu ako ga VirualDub ne prepozna, pa upload-uj ovde da vidim...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 15:56
ma ne otvara ga virtual dub,kaze determinate
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 16:37
taj veliki fajl koji si dobio snimi sa nekim screeshot programom i okači ovamo da vidimo šta je to?

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 16:38
Ajde molim te snimi screenshot, kad probaš da ga učitaš u VirtualDub (ali pre toga mu stavi ekstenziju .avi) pa upload-uj sliku ovde.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 16:39
haha skoro u isto vreme...
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 16:48
tfl ekstenziju sam ja uspio otvoriti ako se ne varam sa vcl i windows media classic
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.