Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Luis Felipe Scolari...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Luis Felipe Scolari...

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Luis Felipe Scolari...
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:02
Videste li ovo?!?!?!
Isprasise ljudi Brazilce... Istine, ovo i nije BAS pravi Brazil, ali ipak...
Ovi ce nas da pocepaju kao najlon kesu...
Ako im Mali Napoleon ne smisli neku bunkericu, pa da se pomolimo Bogu da nam ne ucackaju vise od 3 komada...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:18
a nije bio pravi brazil,al opet mislim da bi im bilo gusto s portugalcima i da su bili full kompletni...nije ni brazil vise sto je nekad bio....
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:18
Iskreno ova utakmica je bila toliki smor i vise je licila na neki trening.....a sto se tice dolaska portugalaca u nas glavni grad(nazalost u BGD) smatram da se mozemo nositi s njima....bicu slobodan pa reci SRBIJA-PORTUGAL 1:0.....

P.S. - nisam mislio da vredjam s onim "cigani".....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:22
Ma, nisam se ni uvredio, nemas problema... Samo sam hteo da spustim loptu na zemlju... Uzgred, ti si bas veliki optimista, ako mislis da cemo mi ove da dobijemo... Kako da im damo gol, vidis da ne moze da se pridje golu...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:25
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Kako da im damo gol, vidis da ne moze da se pridje golu...
LOLLOLLOLBig smile...a nikako 0:0 i svi zadovoljni i sretni
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:33
Cuj, sretni... Da skacemo do neba... Sto se kaze ovde kod nas, da udaramo nogom u guzicu...
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:37
Optimista jesam....Pa Boze moj Srpski je nadati se....zar ne.....?......Koje Grcima davao sanse pa uzese evropsko.....Ko je nama davao sanse pa smo bili opet ispred Spanaca....lopta je okrugla......Ko je**** Ronalda i kompaniju......
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:40
Iz tvojih usta u Bozje usi... Jedino ako onaj mali ne smisli nesto sto stvarno moze da iznenadi Scolarija, u sta sumnjam, jer je ovaj namazan svim mastima... Mislim da je trenutno strucnjak br. 1 u svetu...
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 01:35
Kakva je bila tekma? Nisam stigao da je gledam. El Brazil to igrao u podmladjenom sastavu?
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 01:44
Pa... Prvo poluvreme relativno ravnopravno, bey pravih sansi, osim sto su Brazilci imali jednu precku i jednu lepu sansu... U drugom poluvremenu se nisu videli... Podmladjen, i, sto bi rekao Vladanko Stojakovic, kombinovani sastav... Nisu igrali ni Ronaldo, ni ROnaldinjo, ni Roberto Carlos, u 2. poluvremenu usao Adrijano, nije se video, kao ni Kaka... Iako, kazem, ovo nije ONAJ Brazil, Portugalci mnogo jaki...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 12:46
Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

Kakva je bila tekma? Nisam stigao da je gledam. El Brazil to igrao u podmladjenom sastavu?

Nisi stigao???!!!! Pa dabome, kad si sedeo u "Africi" i cirkao pivo... Ali golove si video....LOLLOLLOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 13:10
Jeste... Ja da vam prenosim utakmice, a vi pijete pivo... Kad me vodite u Afriku...?
E, da... (opet klikce EDIT...) A jel u toj Afriki nema televizor?

Ažurirao Johhny Q - 07.Veljaca/Feb.2007 u 13:10
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 16:53
Kad god ti volja Džoni, dođi u SD, pa idemo. Ma ima TV, ali je gosn Baki bio okrenut leđima ( ja sam malo pogledavao tekmu, ali je bila smor do 82. minuta LOL) i gledao cice....Heart.
Inače "Afrika" je klub/kafić gde se moje društvo i ja okupljamo... daleko od splavova, sponzoruša, (turbo) folka i drugih PM....
Ima i sajt, koji je doduše još uvek u pripremi:
AFRIKA
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 19:28
Hm, opet offtopic... Imao sam jednu devojcicu u POzarevcu, pa smo nekoliko puta dolazili u onu Brvnaru (to je valjda negde na putu PO-SD)... Ne secam se da sam bio u nekoj boljoj kafani (ako izuzmem Cardak kod Cadje u Sapcu...Smile), tako da pristajem da me vodite u Afriku na pivo, ali posle ja vas vodim u Brvnaru na veceru... Ili dorucak, zavisi dokle radi Afrika...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 19:58
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

ali posle ja vas vodim u Brvnaru na veceru... Ili dorucak, zavisi dokle radi Afrika...

ima da prodjete gore od one djevojciceLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 21:10
Ma "Brvnara" jeste čudo..... Može Jovane, ali samo ako i Deki ide sa nama.LOL
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 21:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kad god ti volja Džoni, dođi u SD, pa idemo. Ma ima TV, ali je gosn Baki bio okrenut leđima ( ja sam malo pogledavao tekmu, ali je bila smor do 82. minuta ) i gledao cice.....Inače "Afrika" je klub/kafić gde se moje društvo i ja okupljamo... daleko od splavova, sponzoruša, (turbo) folka i drugih PM.... Ima i sajt, koji je doduše još uvek u pripremi:AFRIKA

PA vi i u africi spamujete

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 22:41
Navika je čudo.... Mada tamo je spam sve i sva....LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 00:35
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ma "Brvnara" jeste ÄŤudo..... MoĹľe Jovane, ali samo ako i Deki ide sa nama.LOL

U tom slucaju ce deky proci kao ona djevojcica...

P.S. A propos one njegove izjave: "ima da prodjete gore od one djevojciceLOLLOL"

Ažurirao Johhny Q - 08.Veljaca/Feb.2007 u 00:36
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 00:37
Pa zbog toga ga i vodim.... hahaha
sry Deki... hahah
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.