Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Night to Remember (1958)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Night to Remember (1958)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mali_mujo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Night to Remember (1958)
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 20:52
ovako...

je ima tko titl (eng) za ovaj filmić? postoji eng titl na podnapisima, ali nikako ne paše za ovu verziju filma koju imam. sa subripom se nikako ne može naštelati, probao na sve moguće i nemoguće načine... jedino mi preostaje, što sam već radio, da sjednem i kako oni izgovore koju riječ da ja lupim titl. a tako ću si uništit gušt gledanaj filma. a baš bi ga htio ko čovjek pogledati... :)

ili, nedobog, ako neko ima titl na jednom od ovih naških jezika... :)

unaprijed zafaljujem.
Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 20:54
da subripom... :) subtitle workshopom... :)

subrip mi je u glavi jer se s njim u zadnje vrijeme gadno svađam... :)
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 01:30
mogao si napisati koju verzija imas, ako znas :)

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 11:25
Pozdrav druze. Sada sam uploadovo neki engleski titl. za 2 cd-a je. Nasao sam ga na jednom sajtu. Ako ti odgovara, odlicno, a ako ne , barem sam pokusao nesto. Ziv bio !
Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 13:34
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

mogao si napisati koju verzija imas, ako znas :)

A nemam pojma... :) Nema nikakvih podataka o izvoru... :(

Film je na jednom CDu, 25fps-a, traje 1:57,47

Ni ovaj titl na dva CDa nisam uspio uskladiti... :(

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 14:52

USPIO!!! :))))

s ovom verzijom na dva CDa. nakon što sam ga spojio, morao sam jedno tri minute ručno štelati, a onda je ostatak subtitle workshop napravio...

ja ne mogu uploadirati titl (obrišem kukije, idem sa ie-om i opet neće), pa ako ga neko hoće uploadirati nek se javi...
Na vrh
dule hill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dule hill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 15:02
daj na dulehll@yahoo.com   
Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 13:56

slao sam, ali ga je vratilo...
Na vrh
dule hill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dule hill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 17:27
   Stigo je! Hvala.
   Uploadan je, mozda jos nekome zatreba.

Ažurirao dule hill - 05.Veljaca/Feb.2007 u 18:14
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.