Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oskar 2007: Najbolji film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oskar 2007: Najbolji film

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Anketno pitanje: Glasajte za najbolji film
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [24,32%]
20 [54,05%]
3 [8,11%]
3 [8,11%]
2 [5,41%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oskar 2007: Najbolji film
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:31
Nominacije za Oskara 2007 su objavljene.
Šta pre svega mislite o nominacijama, a onda možete i glasati....

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:33
Thumbs UpClapthe departed

Ažurirao dejan-sl - 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:34
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:19
Kao sto vec rekoh, Scorsese moze da dobije oskara samo za zivotno delo, prema tome, Babel...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:21
Babel definitivno!!!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:23
Little Miss Sunshine
babel nazalost jos nisam gledala, ko zna i mozda promenim glas kad ga budem odgledala

Ažurirao Vedder - 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:25

Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 00:00
pa i ja mislim da ce babel dobiti iako mi je little miss sunshine najbolji od ovih koje sam gledao, the departed je jako dobar ali cisto sumnjam, queen takodjer sumnjam, letters nisam gledao, prilicno sam siguran da ce babel pokupiti glavnu nagradu
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 00:03
Ma BABEl, kakva  je to filmcina !!!
Vladika
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 09:32
Javicu vam kad odgledam ova dva sto su mi ostali, Iwo Jima i Miss Sunshine. Od ostala tri, tipujem na Babel, vole Ameri takve zvake. A i nije niko njin najebao, samo crnjaveri.
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 23:28
DEPARTED!!!!!!!!!!!
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 09:12
Obecao sam, javljam se. Odgledao Little Miss Sunshine, bez veze, da nije dede (Alan Arkin) katastrofa. I dalje tipujem na Babel. Jos da stignem da pogledam dedicu Clint-a...

Ažurirao srkis - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 17:53
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 17:54
Nekako mislim da ce Queen dobiti za film, reziju i glumicu (ne zato sto je "bolji" vec zbog drugih razloga). Babel ne mislim da ce dobiti oskara za film jer je relativno slican film dobio oskara prosle godine.

Najbolji glumac Forestu Withakeru.

Ažurirao Sineast - 04.Veljaca/Feb.2007 u 16:49
Na vrh
lojz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lojz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 00:51
kako bi ja da nađem novjih filmova. ja jih nemogu da jih snimam.ikakav je postupak da jih nađem za snimat. sem slovenac i ja to nenađem.lep pozdrav svima.P.S.LOJZ.
Na vrh
manager9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manager9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 22:43
Za sve koji smatraju da je DEPARTED najbolji film,preporučam da pogledaju original po kojem je film rađen,a koji je po meni pravo remek djelo - Internal affairs. Departed je jedan jako loš remake u kojem karakteri glumaca nisu do kraja razrađeni (najviše zamjeram lik Jacka Nicholsona koji je imao strašan potencijal),radnja je previše isprekidana itd. Uostalom pogledajte kako to rade u Hong Kongu.

Ima šanse za Oskara samo ako proradi židovski lobij.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 19:55
The Departed
Fission Maild
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 22:29

babel vam filmcinaConfused zar je bitno koji ce film dobiti oscara? slazem se sa tim rothom koji je rekao: ako ste belac i odigrate crnu sezdeset godisnju crnkinju lezbejku, samohranu majku cetvoro djece, obogaljenu multiplom sklerozom i jos to sami rezirati dobicete oscara, ma dobicete ih nekoliko.

+ja bi dao departedu, a dosadne filmove poput babela ne bi nikad nagradio.

Ažurirao undying - 08.Veljaca/Feb.2007 u 22:31
Na vrh
AnnMary View Drop Down
member
member

Spamerica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnnMary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 11:12
Po meni, Departed je veliki favorit za oscara, film je super...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 11:21
kladio sam se na departed. koeficijent 2,00 u supersportu. uložio sam 300 kn. pa šta bude, bude... Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 11:36

Nisam bas siguran da si Monkey izabrao pravi izbor... Ona glupava stara akademija ne pada na prave filmove i ne bi me nista cudilo da pobijedi "Babel"Dead Volio bi da grijesim!

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 11:51
Originalno postovano od strane undying undying piše:

Volio bi da grijesim!

ja isto Big smileBig smile. ali pogledao sam sve ove filmove nominirane za najbolji film (osim iwo jima - ne može clint opet dobit oscara) i departed mi je najbolji. i još je scorsese režirao. i još je favorit na stranim kladionicama. kod nas su stavili prevelik koeficijent. babel je dobar film, ali prošle godine je sličan film osvoji iznenađujuće oscara (kladio se na crash, koeficijent 5,00, ulog 100 kn), pa eto. moje mišljenje Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 13:41
ja sam se kladio na little miss sunshine
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 3,422 sekundi.