Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
virus306 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj virus306 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć!
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 19:21
Evo pošto sam se tek priključio na forum pa bi vas sve htio pozdravit.LOL
Zamolio bih ako neko zna za neki sličan program BSPlayer-u (da mogu ubaciti titlove kao u njemu) da mi ga preporuči?
Unaprijed Hvala!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 19:28
JET Audio... Ono sto ni jedan program ne moze da zavrti, na njemu gledas... A imas i MV2 Player, ili Playa, mada ja licno najvise volim Rad Light...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 19:50
Windows Media Player 11... sam prepoznava titlove

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 20:22
ViPLAY!!! Program za 10!!!
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 20:44
Novi korejski player KM Player ocenili ga u svetu kompjutera kao odlican program
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 21:07
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

ViPLAY!!! Program za 10!!!

Apsolutno potpisujem!!!!!
Na vrh
virus306 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj virus306 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 15:26
Ima ovdje dosta dobrih programa kojih ste vi preporučili, ali meni treba neki program u kojega mogu ubacit titlove.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 15:32
O čoveka!!!!!! ViPlay

Imaš ga i na srpskom pa "ubacuj" prevode koliko hoćeš!!!!!
Na vrh
morpurgo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morpurgo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 20:04
   Da ne otvaram nov topic. Moj BS player Pro 2.0 počeo je da brlja opako: ton žuri ispred filma. Nije do filma nego do playera. Šta da radim? Volim taj player, ne bih želeo drugi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 20:29
Pa probaj da ga reinstaliraš ili uzmi neku drugu verziju. Recimo meni 1.36 savršeno radi.... E sad jesi li siguran da ti nije nešto zabrljano u postavkama, jer mi je čudan taj tvoj problem... Kažeš da isti film i prevod u drugom player-u rade normalno a u BS, prevod žuri?
Na vrh
morpurgo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morpurgo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 20:51
Ne prevod darije, TON. Ton žuri ispred slike na svim filmovima od pre 3, 4 dana. Tako da znam da nije do filma. Ne znam zašto, da li treba neke codece menjati. u to se baš ne razumem .
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:05
Da nisi pobrkao postavke, k'o sto Darije kaze? Ili si mozda dodavao nove zezalice za zvuk. Recimo DFX nece da radi ni kod jene od novih verzija, a desava se upravo to da zvuk zuri (ili kasni).
Vladika
Na vrh
morpurgo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morpurgo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:22
Nista nisam radio niti umem. Imam ga vec nekoliko meseci i bio je dobar do neki dan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 23:40
Originalno postovano od strane morpurgo morpurgo piše:

Ne prevod darije, TON. Ton žuri ispred slike na svim filmovima od pre 3, 4 dana. Tako da znam da nije do filma. Ne znam zašto, da li treba neke codece menjati. u to se baš ne razumem .

Ups, sry... Nisam lepo pročitao! Probaj ovako: pusti isti film, kod koga ti u BS Player-u žuri ton, iz nekog drugog player-a, recimo ViPlay ili WMP.... Da li i sad žuri ton?
Na vrh
morpurgo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morpurgo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 23:44
To sam uradio jos juce. Imam VLC ali slabo ga upotrebljavam. Sve je OK sa filmom, do playera je. Samo ne znam sta
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 20:52
VCL je ubedljivo za klasu iznad drugih plejera. Ali ako ti on neodgovara, probaj onda KM player. On se kao VCL neinstalira. Mocan je i ima dosta postavki. Srecno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 21:46
Originalno postovano od strane morpurgo morpurgo piše:

To sam uradio jos juce. Imam VLC ali slabo ga upotrebljavam. Sve je OK sa filmom, do playera je. Samo ne znam sta
Sigurno je nešto u podešavanjima! Reinstaliraj program, ali takođe očisti i registry bazu od svih fajlova BS-a....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.