Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oskar 2007: Najbolja muška glavna uloga
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oskar 2007: Najbolja muška glavna uloga

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Glasajte za najboljeg glumca
Izbor Glasova Statistika ankete
10 [40,00%]
1 [4,00%]
2 [8,00%]
2 [8,00%]
10 [40,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oskar 2007: Najbolja muška glavna uloga
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:37

Nominacije za Oskara 2007 su objavljene.
Šta pre svega mislite o nominacijama, a onda možete i glasati....

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:40
peterClap.......mada imam osjecaj da ce ga di caprio uzet

Ažurirao dejan-sl - 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:40
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:08
Forest... kao pravi Idi, pitam se ima li Tita u filmu jer je Tito bio dosta dobar sa njim...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:17
Nista od ovoga nisam jos gledao, ali mislim da je F.W. najozbiljniji, osim ako P. O''Toole ne dobije otpremninu u penziju... A Whitakera i na kilo ima najvise...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:19
Ja ne napisah: moj favorit je Will Smith!!!!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:29
Ryan Gosling

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:43
ja sam gledao will smitha i leonarda di caprija. ove ostale filmove nisam pogledao. izmedu ove dvojice will smith mi je favorit
btw: the pursuit of happyness - obavezno pogledati!!
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:57
di caprio je bio odlican u oba filma 2006, i svakako zasluzuje, will smith je bio ok ali definitivno ne bolji od di caprija, ostale nisam gledao, tako da ne mogu suditi ali imam osjecaj da ce ga dobiti forest whitaker
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 00:07
'Bem li ga, rekoabi da je ovde najzesca konkurencija. Stvarno nije lako. Forest je moj omiljeni lik jos od filma DIM, ali mislim da ce ipak Leonardo da ga capi. Mozda me osecaj vara... ko zna, stvarno je tesno.
Vladika
Na vrh
devla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 09:52
Whitaker, naravno.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 10:39
također

Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 16:53
Nisam odgledao ni jedan film, ali mislim da ce oskara dobiti di caprio.Covek ga je zasluzio bar zbog nekih ranijih uloga.
Cheketar
Na vrh
boba86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:19
Nisam pogledao O'Toole-ov novi film,ali mislim da je ovaj vrhunski glumac zasluzio zlatnu statuu.Jeste da je dobio za zivotno delo,ali treba mu je dati i za individualni projekat.
  Ako ne O Toole onda Whitaker,nastavlja novu tradiciju crnih oskarovaca.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 02:24
Naravno : Forest Whitaker u filmu The Last King of Scotland
I opet smo bili u pravu, mada j ei Leonardo dobio isti broj glasova....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.