Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IZGUBLJENI 3.SEZONA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IZGUBLJENI 3.SEZONA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
volim_samo_sebe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj volim_samo_sebe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IZGUBLJENI 3.SEZONA
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 16:41

Pa kao sto i naslov govori,dal netko zna link??

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:41
Lost? Link za što? Sve do sada izašle epke u toj sezoni? Odi na www.projectw.org - tamo ćeš vjerojatno nać linkove za rapid share ili traži na torrentima, gdje ja inače i skidam. A ima 100% i na emule. Baš linkove za url skidanje nema, nego rapid share.

Pozzz

P.S. Ili najbolje trejdaj s nekime kada cijela sezona završi. Nastavlja se 7.2. Do sada ima u toj trećoj sezoni ima 6 epki.

Na vrh
volim_samo_sebe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj volim_samo_sebe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:07
hvala,nasao sam..Wink
Na vrh
metal diler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metal diler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 12:36
dali netko ima kakvu informaciju o završetku ove serije?
oće li završiti sa trećom sezonom ili ih se još planira snimati? (znan da ni treća nije snimljena, nego prvih 6)
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 13:16
i to je još tupava sezona da boli... pogledao sam samo uvod od prve epke i smučilo mi se gledat dalje...

p.s. naravno, govorim o trećoj sezoni

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 13:45
ma samo je prva sezona dobra. tj. odlična. a ovo dalje je velika glupost (meni, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje). nek završe s trećom sezonom i gotovo.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 15:02
slazem se..1 sezona je najbolja...poceli su odugovlacit..ovo se pretvorilo u sapunicu..Angry
Na vrh
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 20:55
jel ima tko prijevod za lost 3 sezonu? meni isto ide na zivce to sto odugovlace ali kad nesto pocnem gledati zelim i zavrsiti
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 21:24
http://free-zg.t-com.hr/mjuri22/home.htm  hr stranica Losta
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.