Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Microsoft Office 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Microsoft Office 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Microsoft Office 2007
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 11:41
    Jel izašla full verzija?Video sam na netu da ima nekih verzija od 2,4gb kazu da je full,pa me interesuje da li je full da ne bi skidao dzabe,a na microsoft sajtu vidim da spominju sutra predstavljanje viste i office-a uzivo,pa kontam mozda je ovo sto sam nasao full,samo je procurilo pre vremena.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:24
Jel niko ne zna da li je izaso full ili sta?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:18
ja sad vidoh da na projectdb pise da je full verzija, nego jesi li siguran da je 2.4gb?! Vidim da je po linkovima 650mb

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:41
mislim da je 2.6 što sam našao na warezu
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:47
evo na ovoj stranici mozete da vidite da je od 2,4 gb i linkove za skidanje ako nekom treba,ja cu da skidam ovih dana.

http://katz.ws/download/968691/App/Microsoft%20Office%202007/

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 21:54
Ma ne, to je isto kao i kod npr office 2003...ova verzija od 650MB je finalna verzija (provjereno jer ju imam), a pre-release je imala 450MB (isto provjereno jer i nju imam)...Naime ova verzija, kao kod prijašnjih verzija, od 650 MB sadrži Word, Excel, PP, Outlook, Acess....a kako je i kod prijašnjih verzija postojao cijeli office paket, tako kod Office 2003 imamo verziju koja dolazi na 5 (pet) CD-a, a ima više od 2 GB, a sadrži OSNOVNI Office paket, MO One Note, MO Visio, MO Frontpage i MO Project....
E sada, poš¡to posjedujem ovu verziju od 650 MB office 2007 gotovo sam siguran da je ona verzija od 2,4 GB isto ovo kao što sam opisao za 2003 samo u reviziji 2007...

Ažurirao Dngy - 28.Sijecanj/Jan.2007 u 21:57
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 22:00
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

evo na ovoj stranici mozete da vidite da je od 2,4 gb i linkove za skidanje ako nekom treba,ja cu da skidam ovih dana.

http://katz.ws/download/968691/App/Microsoft%20Office%202007/

Evo baš posjetih tvoj link i on samo potvrđuje ovo što sam ja rekao...pogledaj što sadrži sve ta verzija od 2.4GB..
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 22:02
to je skup svih verzija
ima ih 3 kom, sa  dodatcima, bez dodataka i profi
Izasla je full verzija
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.