Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nisam uspeo da uploadujem titl!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nisam uspeo da uploadujem titl!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nisam uspeo da uploadujem titl!
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 11:42
Eto sad i temu moram da pishem 2. put! Dakle: upisao sam sve sto treba u polja, odredio putanju do fajla koji je zip, odobrio cookije, proverio firewall i cak skinuo zastitu za vreme uploada ali nisam uspeo da uploadujem titl za  "The pursuit for happyness" Confused Da li neko zna sashto?
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 12:51
Izbriši sve coockije i onda uploadaj!!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 13:52
Obrati pažnju na dužinu naslova. Takođe, nek ti se naslov koji pišeš u polju i naziv fajla koji uploa-uješ - podudaraju!!! ...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 14:05
I to može bit potencijalni problem...
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 16:10
aj da ne otvaram novi topic 100 bravo za THE SLAY za ove sve extra titlove sto ih ima tu po 100 puta bravo majstore....
Na vrh
crow View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 18:38
Da nepisem novu temu, ni ja nemogu da ubacim titl, uvjek valja : file must be .zip or .rar probam oba tipa nece, nazvi fajla Nebo_Iznad_Krajolika_SubRip.zip ili rar...

Hvala
Na vrh
ford012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 14:33
Probaj preko internet explorera,pobrisi kukije,pazi da ti naziv prevoda nije duzi od 40 karaktera(tacka,razmak,slova=karakteri). Tako bi trebalo da radi,ja samo preko explorera mogu, mozila nece.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 15:22
Ja imam najjednostavnije resenje za upload: posaljem svoj prevod mailom deky-ju, pa on uploaduje za mene...TongueBig smileLOL
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 15:38
Ja imam još jednostavnije: ono malo mojih titlova je na titleboksu. Vidim tamo i vladiku i puno naših članova ;)
Na vrh
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:44
Uspeo sam preko IE izgleda da je u tome stvar. Izvinjavam se sto su uploadovana 2 ista titla jer onaj sa donjom crticom u nazivu search nije pronasao pa sam zato uploadovao jos jednom a onda videh da su za taj film i drugi vec uploadovali, eh.
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.