Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Discobobba View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Discobobba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload titlova
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 13:50
    ZASTO NE MOGU NIKAKO DA UPLOADUJEM TITL???
Drvobradi
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 16:07
baš sam htio po prvi puta uploadat titl i ne mere... htio stavit prison break 2x14

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Discobobba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 12:54
    Znaci sve sam uradio kako treba a titl mi se nije uploadovao.Moze li mi neko objasniti u cemu je problem jer ovo nije prvi put da se to desava.
Drvobradi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 13:49
Ajde napiši šta si sve uradio "kako treba" ...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Discobobba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 21:47
 Znaci,naravno da sam odradio sve kako treba.
Titlovi koje sam pokusao da uploadujem su bili uredno rarovani ili zipovani naveo sam jezik....
Ali nece
Nesto definitivno ne radi na sajtu kako treba jer ja nisam jedini kome se to desava.ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Drvobradi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 23:13
Ja ne kažem da NISI URADIO, nego napiši št asi uradio. Nekome jednostavno upload radi bez problema, a neko mora, nažalost, da se pomuči. Zbog toga te pitam....
Na vrh
ciskosurcin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciskosurcin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 23:59
Prisao sam kompu, izvukao tastaturu.
Usao sam na Titlove.net. Logovao se bez problema. Procitao PM poruke i odgovorio na 2 od njih.
Sve je bilo divno na forumu. Diskusije, sukobi misljenja, samohvale pojedinaca i pljuvanja drugih.
Onda sam uzeo svoj titl, spakovao ga u zip i rar, da me ne zajebe darije ako ne bude mogo zip, sto nisam probao i rar.
Otisao na subtitles.
Za razliku od nekih kojima se opste ne pojavljuje opcija upload, meni se pojavila.
Upisao sam naslov, godinu i verziju, kliknuo na upload. Kad sam video da tu nema leba, odnosno titla, isto sam uradio sa rarom. Isti rezultat.
Naravno da sam ocistio kolacice i iskljucio firewall, iako moj firewall ne sprecava nista.

Ažurirao ciskosurcin - 26.Sijecanj/Jan.2007 u 00:03
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 00:06
Vidim ti si neki baš duhovit,a?
Ali ipak, duhoviti, nisi napisao iz kog browser-a si probao upload. Dalje, jesu li ti napisani naslov i ime fajla isti, da nisu duži od 40 karaktera.... bla,bla...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciskosurcin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 00:15
Jesam, tako su me vaspitale mama i moja uciteljica u Surcinu. Duhovit i iskren.
Da radi upload, moj titl (srpski prevod za odlican film Funny Games iz 1997, svima znanog Michaela Hanekea) sad bi se sirio na sajtu, na radost celokupnog clanstva.
Isao sam iz Netscape, IE, Opere i FF. Netscape je moj favorit, ali nije bas uobicajen, pa sam se ponadao najvise u IE. Spor ali dostizan. Ali ........
Jeste, isti je bio naslov i ime fajla, pazio sam da ne bude predug naslov/verzija. Ukratko, radio sam sve ono o cemu si ti darije pisao na milion topica u vezi ove teme.
Ali.........

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 00:25
hm, znam da sam pisao i pisao bih još ako treba...
Čudi me za upload, dugo se ama baš niko nije žalio, jer od kad je novi forum, sve je besprekorno radilo.... Jesi li pobrisao cookies?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciskosurcin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 01:27
Ma sve sam uradio.!
Ne znam sta mislis pod novi forum. ja sam tu oko 2 meseca i od pocetka mi ne radi. ali nisam ni imao neke titlove. Sad imam pa cu se menjati za nick sa likom kome radi up. Uzgred, on nikad ne brise nista i opet mu radi.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Discobobba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 11:09
 Da to sam zaboravio.
Koristio sam Firefox i Operu i nisu hteli da se uploaduju titlovi.
Ovaj sajt je sjajan i svima koji prevode sam zahvalan ali ja nikako da doprinesem tome,jer mi svaki pokusaj uploada propadne.
Drvobradi
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:13
Sta se desava??Nije me bilo neko vreme i sad nigde ne mogu da nadjem opciju :upload????????
Gde sa sad uploaduju titlovi t.j. gde se sada nalazi ta opcija?????
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:25
Ma na istom je mestu gde je i bila, samo što i pored toga što se loguješ na forum kad klikneš na link ka prevodima (na vrhu strane) , moraš se logovati - ponovo. Pa kad se (ponovo) loguješ, klik na link za prevode - i eto ga!
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:31
Uh,hvala vec sam se zabrinuo.
Nego Darije sta mislis,oce ova dva vola skoro leteti??
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 18:38
OT. Joj ne verujem, otići će ako ih neko kokne, ili umru prirodnom smrću. Drugačije, ne verujem!!!!!Angry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.