Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - basketball diaries
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

basketball diaries

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tanja258 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tanja258 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: basketball diaries
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 08:07
tanja
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 17:39
sorry na offtopicu, al...

imas li mozda film?
trazim ga vec duze vrijeme, al ni traga...
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 19:16
Originalno postovano od strane + Damien + + Damien + piše:

sorry na offtopicu, al...

imas li mozda film?
trazim ga vec duze vrijeme, al ni traga...

ako misliš na film The Basketball Diaries iz 1995,imam ga na 1 CD-u, DVD-rip

pa da se malo pohvalim
jako ga je tesko nabaviti,ako mislimo na isto
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 19:43
ajd budi dobra duša i pošalji mi ga. Hug
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 21:38
imam ga
pozz tanja258 Wink .......svaka cast tanja za prijevodClap

Ažurirao dejan-sl - 25.Sijecanj/Jan.2007 u 00:23
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
tanja258 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tanja258 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 09:30
hvala! nadam se da prijevod nije loš... bilo je zbilja jako teško slušati što oni pričaju na engleskom, uz slovenski prijevod prevesti nešto što bi dobro zvučalo... možda tu ima malo previše psovanja i tako... ali na kraju i sam film je takav... što se tiče filma imam ga... divx i dvd... pa ako kome još što treba nek se javi na mail: italo123croata@yahoo.it
ima li još takvih titlova koje treba prevesti a nigdje ih nema? inače znam talijanski, pa ako nekome nešto treba prevesti... nema frke...
pozdrav i hvala svima što su zadovoljni mojim prijevodom...
tanja
Na vrh
tanja258 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tanja258 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 09:32
možeš ga i sam skinuti (film mislim)... vrlo je jednostavno, ali naravno ovisi kakvu internet vezu imaš... meni se skidao par dana preko morpheusa... odeš na www.morpheus.com downloadiraš free verziju, instaliraš i onda u search ukucaš ime filma i opciju da ti traži pod sve ... (aplikacije ili video) naći će ti avi datoteku, klikneš na nju dva puta i skida... tako sam ja skinula basketball diaries!
tanja
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.