Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adobe Encore DVD ! ! ! ! !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Adobe Encore DVD ! ! ! ! !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
core View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Adobe Encore DVD ! ! ! ! !
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 21:54
da li neko zna kako se koristi ovaj program i da li na njemu moze da se zasticuju dvd diskovi i cemu sluzi.ja se u njemu ne mogu nikako snaci.hvala unapredOuch
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:26
Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:30
duhovito  MENI TREBA POMOC STVARNO
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 22:54
Samo ne znam šta je duhovito???!!!
Kad bi malo bolje pogledao i pročitao znao bi!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 07:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Samo ne znam šta je duhovito???!!!
Kad bi malo bolje pogledao i proÄŤitao znao bi!!!

Darije, fakat duhovito LOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 16:08
"Duhovito je tačno onoliko koliko bi vam se činilo baš vickastim i zgodnim da vam neko, razonode radi, metalnom štanglom rascopa glavu."

LOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 22:41
Odakle si taj citat izvukao....
I jel mi se to čini ili ti fakat nisi skužio da si tipa poslao na njegovu temu u kojoj, usput budi rečeno nema odgovora na pitanje? LOLWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 23:14
Pazi, nisam siguran da sam tipa uputio na temu bez odgovora!!!
Ja sam mu tamo prvo postavio link sa video uputstvom (22:07) ( pa je rekao da ne zna engleski....) a tek onda ovaj ovde!!!!(22:26) Wink
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 07:32
Ma dobro, nisam to mislio, nego zašto si ga upućivao kad je on autor obje teme, pa zna valjda koji su odgovori....
Joj, a baš se bavim/o glupostimaLOL...ma zaboraviWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 14:02
Pa baš zbog toga što je on autor teme, očigledno da je nije ni pročitao!!!! E to me strašno nervira, možda čak i više od onoga: ne znam engleski!!! A znam da nije ni pogledao uputstvo, jer mu engleski tamo i ne treba nešto mnogo!!!!
Ne želim da se ovo shvati kao reklamiranje drugog foruma, ali bi trebali da se ugledamo malo na ProjectDB!!! Tamo se zna ko, šta i kako!!! Možda malo preteruju sa "diktaturom", ali je vrh vrhova da čovek koji hoće da radi pravi DVD , pa još sa zaštitom, neće bar malo da se potrudi , nego - ne znam Engleski!!!!
Glupost jeste, ali je prisutna, zar ne?
Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 13:10
LJUDI PROBAO SAM DA ZASTITIM DISKO I DOVEO SMA PREVODIOCA DA MI PREVEDE UPUSTVO ZA ENCORE ALI NECE NAREZE GA I NECE DA MU UBIJE ZASTITU .DISK KOPIRAM BEZ PROBLEMA PONOVO
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 16:10
Darije, bas si nakraj srca... Vidis da covek nema ppredstavu, ne o engleskom, slabo se i u comp razume...
Za core: nema sansone, prijatelju... Cak i za originalne diskove, koje kupis od distributera i koji su fakat zasticeni, postoje programi koji razbijaju zastitu dok si rekao keks... Tako da ti ne ostaje drugo, nego da sam umnozis disk u desetak primeraka, da ti se musterije ne muce da same kopiraju... Pa im prodas desetkomada, i miran i ti i oni...
Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 10:23
hahahahaah dobra fora brate ali nije razlog zbijati sale na moj racun pitanje je veoma originalno i zanimljivo sto sam postavio a moze koristiti svima nama koji radimo bilo kakvo rezanje dvd-a.u ovom slucaju ja radim svadbe i veselja pa me zanimazastita mojih prava od kopiranja tako da nadam se da nisam postavio neku glupost od pitanja.hvala vam u svakom slucaju na pomoci u vezi ovoga.ja vas srdacno pozdravljam.moj kontakt msn mesengger        core_dj@yahoo.com       hajde da caskamo oko ovoga ako zelite
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 11:39
Uopste nisam zbijao sale na Tvoj racun... Samo vidim da se ne razumes preterano, i ozbiljno sam mislio kada sam Ti rekao da nema uspesne zastite... Cak i velike firme koje se VEOMA profesionalno bave ovim poslom ne mogu da zastite svoje proizvode od piraterije... Pa ti vidi... I, najozbiljnije sam i to mislio: ponudi ljudima da im po malo vecoj ceni prodas desetak kopija, pa onda nemaju potrebe da kopiraju, a i Tebi je lepo...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 14:31
Johhny pa ti si rođeni trgovac....LOL

Jel znaš onaj vic kad trgovac prodaje Eskimima frižidere?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 15:24
Znam, prodavao sam...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 16:14
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.