Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - player za youtube
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

player za youtube

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
molder View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: player za youtube
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 23:08
Skinuo sam nekoliko fajlova sa youtube, pa me zanima da li neko zna pomocu kog plejera da ih pustim.
Pokusao sam preko nekog flv ali nece , skinuti fajlovi nemaju neku ekstenziju ime fajla npr get_video......

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 23:17
skini program total video converter i taj fajl koji si skinuo prebaci u avi i pokreni ga normalno s windovs media playerom ili bs playerom.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 23:23
ovak: ja sam prije koristio FLV PLAYER, ali sad ga ne moram koristit jer Windows Media 11 podržava i flv, te čak i može pokretat titlove, fora! Tak da nam ne treba ni Bsplayer, ali ipak ga koristim :)

- svaki fajl imenuj ovak: ime.flv (pod ime staviš što god hoćeš, ali .flv mora bit na kraju i to je to, tada ti player prepozna i možeš jednostavno dvostrukim klikom upalit)

P.S. A ako baš hoćeš prebacivat format, što ti savjetujem, jer štekaju u W.M. playeru 11 (u flv playeru ne), onda koristi Monkeyev prijedlog.

Pozzz

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 12:02
Meni .flv fileove pokrece i WIndows Player Classic.
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 19:21
E sada sve radi ok , preimenovao sam fajlove u .flv i sada je super. Hvala
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 22:43
Nema na čemu :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.