| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
88 Minutes ! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
qwerty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2003 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 88 Minutes !Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 15:07 |
|
Ovo već postaje besmisleno. Upravo je na netu izbačena DVD SCREENER verzija filma 88 Minutes (Novi film Al Paćina)!!!
Ono što je bizarno u celoj priči,je to što još uvek čak nije određen ni datum prikazivanja filma u bioskopima,a dok film dođe do bioskopa verovatno će ga već znati napamet i čistači WC-a iz Šri Lanke. Mislim, nisam baš neki anti-piratski orjentisan tip , ali ovo je stvarno previše. Mislim, zate ono: "Danas je bioskopska premiera novog filma Al Paćina" a ti pomisliš:"Pih, to je mator film, gledao sam ga pre 2-3 meseca!. |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 19:15 |
|
Ček malo, jel to nešto novo ili...pa to je u "našem svijetu" postalo već normalno i nitko se zbog toga toliko ne uzbuđuje...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |