Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa xvid filmovima i titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa xvid filmovima i titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
moketas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moketas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa xvid filmovima i titlovima
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 15:51
vozdra!

imam jedno pitanje koje me vec duze pati. imam problem sa nekim filmovima da kada ih sprzim na cd-r ili dvd-r da posle izvjesnog vremena, pretezno posle nekih 18-20 minuta ili slicno moj dvd-player prestane prikazivati titlove. gledam li film na kompiju tog problema nemam. pokusavo sam vec da titlove ubacim u film(videodub) ali ni to u tim slucajevima ne funcionise. mozeli mi neko dati savjet sta da radim i kako bi mogao da promjenim stvar. npr. mi se to desilo sa filmovima
dok sam ovaj mogao gledati kao i pretezno sve ostale bez ikakvih problema
hvala unaprjed

pozzzz
moke
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 18:11
Koji je DVD plejer u pitanju, i malo pojasni to "pokusavo sam vec da titlove ubacim u film(videodub)".
Vladika
Na vrh
moketas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moketas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 20:50
posjedujem Bellagio AD2020. To je plejer skojim imam probleme. Sto se tice video dub-a, tamo sam pokusao da "prikacim" titlove permanentno u avi file stim sto sam kroz subtitle-filter ubacio titl u ssa formatu u projekt i sve to onda memorisao kao avi. poslije toga sam imao film ali nazalost ne i titl u njemu, mozda nesto pogresno radim. kazem inace mi to ide od ruke ali eto kod tih filmova koje moj plejer ne pusta ni to ne ide. cudno.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 23:52
Definitivno pogresno radis, imas ovde TACNO uputstvo (sa sve slikama) kako se to radi, nemoze da omane. A sto se tice tog plejera, stvarno nigde nisam mogao da pronadjem o njemu, niti sam se ikada sreo sa njim, ali po onome sto si rekao, da sa ostalim filmovima (bar sa vecinom) nemas problema, moguce da ti je i sam prevod los. Reci mi samo da li se kod tvog plejera prevodi automatski ucitavaju ilio moras prvo da ga selektujes da bi ga pustio!?

Ažurirao Vladika - 15.Sijecanj/Jan.2007 u 23:59
Vladika
Na vrh
moketas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moketas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2007 u 14:56
titlovi funcionisu samo ako su nazvani isto kao i film i ako su u subrip formatu. automatski su ukljuceni i ja ih samo mogu iskljuciti ali nemogu da biram koji titl treba da pici uz film.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2007 u 22:08
Pretpostavio sam. To je cim starije generacije, tako da neces moci mnogo da uradis da ga poboljsas. Preporuka je da nabavis nesto bolje, sad im je cena smesna. Ovako ces samo da se mucis sa tim plejerom koji sada imas.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.