Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zasto ne mogu da uploadujem titl ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zasto ne mogu da uploadujem titl ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
qwerty View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qwerty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zasto ne mogu da uploadujem titl ?
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 17:18
Danas sam konacno zavrsio prevod koji sam radio 3-4 dana,ali ne mogu da ga uploadujem.
Ulogujem se na sajt(kao sto vidite) i na forumu je sve OK ali na stranici sa titlovima stoji da nisam ulogovan.
O cemu se radi.
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 17:25
napisi sta si preveo... cisto nas zanima

svejedno sta si preveo... posalji meni na " mmilekic @ gmail . com "  (sve spojeno prekucaj bez navodnika)

pa cu ja uploadovati i napisati u zagradi tvoj nick, ili nick za koji mi kazes da stavim)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
qwerty View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qwerty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 17:45
    Interesantno.Sada postoji Upload opcija ali evo ni iz treceg nista.Sve normalno odradim: fajl se kao uploaduje ,ali nema ga na sajtu.
U pitanju je prevod filma EMPLOYEE OF THE MONTH (2006).
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 17:49
vidi probaj u ZIp...ili  www.divx-titlovi.com  ovako kod mene nema promasaj nonstop radi upload pa probaj
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 18:04
probaj da se registrujes , ustvari vec si registrovan cim pisem po forumu
ja koristim firefox2.01... probaj da koristis isti za surf,, i odi (mozda je ista fora i kod Iexplorera) u opcije gde se namestaju cookies, pa izbrisi sve reference na divx-titlovi.. pa ugasi browser pa se vrati i ponovo uloguj pa probaj...
probaj da rar-ujes prevod umesto da ga zipujes...
napisi ime arhive bez razmaka
napisi ime filme relativno kratko (ovo ne mora da znaci, ali neki su i ovo pokusali)

meni uglavnom uz sve ovo gore, radi 9 od 10 puta.  
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
qwerty View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qwerty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 18:09
    O Batistuta,RESPECT !!!
Stvarno uzivam u tvojim prevodima.Svaka cast.

Evo uploadovao sam titl na Rapidshare , pa neka ga neko(ko moze) uploaduje na sajt.

Inace nick koji koristim je Jerry Mc Lafllin
(cisto da se zna ko se potrudio da prevede film).

Evo linka:
     http://rapidshare.com/files/11095169/Employee.Of.The.Month2006.DVDRip.rar.html

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 19:00
postavio sam ti prevod
malo sam "skupio" ime da bi stalo jer je max40 znakova za ime

nadam se da mi neces zameriti

pozdrav
Na vrh
qwerty View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qwerty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 19:29
Ma nema problema.
Vazno je da je titl uploadovan i da ljudi mogu da uzivaju u filmu.
Inace, film je zabavaniji nego sto sam ocekivao.
Mislim,nista spektakularno,lagana zabava.

Ažurirao qwerty - 10.Sijecanj/Jan.2007 u 19:30
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 00:20
E, stvarno... Mislim da bi neko trebao da malo poboljsa taj upload i za nas polupismene... I ja sam nekoliko puta pokusao da uploadujem nesto i nece!!! Pa onda veceras saljem titlove dejanu-sl, da on uploaduje... Jbg... Ako je za taj upload potreban sestomesecni kurs, to je corav posao... Ja imam skoro 50 godina i nemam vremena da ucim sta su cookies i gde se nalaze i kako se brisu, i da sad, posle 18 godina Iexplorera (ovo lazem, nisam 89. ni znao sta je internet, ali sam 89. poceo da se bavim racunarima, ali dobro, malkice preterivanja ne smeta) prelazim na Firefox, ili Operu, ili MOzilu, ili sta ja znam... Nije to za matorce!!!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 02:26
ma ti zbog drugih stvari treba da predjes na firefox, a ne samo zbog uploada prevoda..

uz svo duzno postovanje za IE i microsofot, ali taj IE je toliko busan da je na internetu dovoljno greskom posetiti par sajtova i odmah si zarazen u najboljem slucaju trojancem, spijuncem, addware... a u najgorem nekim virusom, crvom.... taj IE je busan k'o sito...  sa firefox je trenutno mnogo bolja situacija
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 02:29
Je, slažem se. Ali ima masa ljudi koji titlove na ovaj site mogu uploadat samo iz IE.

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 14:03
Cisto neka moja ranija iskustva sa uploadom:
- Koristite ekstenziju .zip a ne .rar.
- Ime zipovanog fajla nikad nisam stavljao kao i ime koje ostavljatm u polju "Movie name"
primer: ako je ime tvog prevoda
"EMPLOYEE OF THE MONTH 06 JERRYMCLAFLLIN"
kad ga saljes, posalji ga kao
"EMPLOYEE OF THE MONTH JERRYMCLAFLLIN"
(ili bilo kako, samo da nije isto ime kao i zip,rar fajl).
- Posle uploada sacekajte 10-20-30 sekundi, dok vam se ne pojavi prozor sa porukom da je titl uspesno bla,bla,bla. Nemojte odmah nakon uploada da gasite prozor, malo strpljenja, sacekajte malo, postoje razni razlozi zasto to ide malo sporije (server skenira vas rar, zip fajl protiv virusa, veze izmedju cro-srb su jos uvek lose.... da ne nabrajam).
Takodje, posle uploada na glavnoj stranici NEMOJTE ODMAH DA RADITE REFRESH, u protivnom ce se vas titl pojaviti duplo. Odnosno. Ukoliko uradite 5 puta refresh, 5x ce se pojaviti isti titl sa vasim imenom.
Nakon sto ugasite prozor sa stranicom, i ponovo ucitate, pojavice se vas titl.
Koristim iskljucivo IE, problema sam imao samo kad sam slao titlove u sa .rar ekstenzijom.
Poz.
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 16:46
PA VIDI sad...

kod mene je obrnuto
ja bas namerno koristim RAR, nikad ne stavljam razmake u ime fajla koji uploadujem, ime pisem krace od 40 znakova.... i poslusao sam sta mi je rekao dejan-sl.. znaci obrisao sam cookies reference za ovaj sajt/forum i ponovo se ulogovao (da se napravi novi cookie)...
odonda upload pici kao od sale (za surf koristim firefox2.01, ustvari zadnji dostupan sa www.getfirefox.com)

pozdrav... nadam se da ce ovo nekima pomoci
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 21:16
Svakom radi drugacije.
Ja skoro nikad nema problema sa uploadom.
Koristim Operu a radi mi iz IE ali samo RAR, zip nece da mi uplaoduje.
Kad uploadujte stavite originalni pun i tacan naziv filma i eventualno ako moze da stane ime grupe.
Znaci probajte i rar, zip i iz Opere, IE ili Mozille

Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2007 u 01:20
Meni u zadnje vreme radi sve (imao sam problem sa ul pre recimo dve nedelje pa sam slao Vedder-ici :) da uploaduje).

Koristim samo .zip i naziv filma do 40 karaktera (ime fajla nekad kratko nekad dugacko...). Kada predje 40 onda samo ponovo ucita stranicu al' ne izbaci poruku hvala sto ste ul titl...

Nista nije savrseno pa tako ni ovaj sajt koji u principu nije komercijalne prirode - vlasnik sigurno ne zaradjuje novac putem njega da bi mu se isplatilo da placa programere koji bi se zezali sa time ili mozda trosi svoje vreme koga nema - tako da sta je tu je.

Super sto radi makar kako - posto vidite da ima tendencija od anti-piratskih agencija da gase sajtove sa prevodima - a sve ex YU republike hoce u EU pa se zapitajte koliko ce ovo jos da sljaka (cudi me kako slovenci nisu ugasili podnapise)

A plus toga sajt koristi Microsoft ASP :( koji kao i sve ostale Microsoft tehnologije suxxx...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.