Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fearless titlovi 2CD-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fearless titlovi 2CD-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CroCop View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CroCop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fearless titlovi 2CD-a
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 11:13
Jel ima netko titlove za film Fearless 2 CD-a, napravio bi ih i sam ali film je na KINESKOM!!!!Confused
Na vrh
ford012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 12:34
U subtitle workshopu mozes to uraditi. Uvezes titl koji imas,recimo za jedan cd, podelis ga na pola, sinhronizujes oba dela i resis problem.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 13:29
moze ima onu verziju Unrated a za to nema jos titl..

Ažurirao batistuta - 10.Sijecanj/Jan.2007 u 13:30
Na vrh
ford012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 13:51
To je nova verzija filma? Ja imam onu normalnu, u cemu je razlika?
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 14:45
e to i ja hocu da znam kazu da ima jos Fithinga u filma :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 20:51
Originalno postovano od strane CroCop CroCop piše:

Jel ima netko titlove za film Fearless 2 CD-a, napravio bi ih i sam ali film je na KINESKOM!!!!Confused

Ako uspeš da mi kažeš koja je prva rečenica na drugom CD-u i kad tačno počinje, podeliću ti ja titl...
Na vrh
CroCop View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CroCop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 16:38
Jedino ti mogu dati prvi prizor sa drugog cd-a!

http://www.imageup.biz/uploads/3d9a5f3146.jpg

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:09
Jeli majke ti, čime si ovo slikao ekran????LOL
Jel znaš za opciju Capture Frame?????

Evo mislim da sam ti odradio delenje kako treba... Ako treba podesiti još nešto... reci.
P.S. Ja sam podelio moj prevod za ovaj film , po slici koju si mi dao, e sad, da li će se taj prevod ( zbog FPS-a) uklopiti u tvoj film - ne znam.
Ako imaš prevod koji ti paše uz prvi CD, pošalji mi ga na darije@yahoo.com, pa ćemo da sredimo...

Fearless 2CD
Na vrh
CroCop View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CroCop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 09:15
Mobitelom LOLLOLLOLLOLLOLLOL probao sam sa capture frameom ali me nesto j.... PC tako da nisam uspio!Angry
Hvala ti puno, isprobat cu ga pa ti javim, a ako treba podesiti probat cu to napraviti u Time adjusteru!
Tnx

Dok Partizan bitke bije,
Hej, hej, hej,
Zastava se nasa vije,
Hej, hej, hej,
Parni valjak neka melje,
Hej, hej, hej,
Da ispuni nase zelje,
Hej, hej, hej,

Crno-beli, crno-beli,
Ma gde bili na tabeli,
Nek vas hrabri, nek vas jaca,
Pesma vasih navijaca,

Volim Partizan Crno-bele boje,
Volim Partizan kao oci svoje!

Dok Partizan bitke bije,
Hej, hej, hej,
Zastava se nasa vije,
Hej, hej, hej,
Parni valjak neka melje,
Hej, hej, hej,
Da ispuni nase zelje,
Hej, hej, hej,

Crno-beli, crno-beli,
Ma gde bili na tabeli,
Nek vas hrabri, nek vas jaca,
Pesma vasih navijaca,

Volim Partizan Crno-bele boje,
Volim Partizan kao oci svoje!

Wink

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 12:15
Tako je Care!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.