Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AOCALYPTO 2 CD JE BANANA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AOCALYPTO 2 CD JE BANANA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TORSTEN View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AOCALYPTO 2 CD JE BANANA
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 11:19
    DAJ GA SKINITE.-HVALA
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 18:09
TAKOĐER I 'THE GOOD SHEPHERD' OD CLANA 'ELER'.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 18:43
Trebali ste ovo staviti u podforum: Neispravni titlovi!!!
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 18:47
Ispravak!!!
Dobar je 'Good Shepherd', samo ga ne mogu uskladit sa mojom verzijom filma.
PS. Tu su moderatori, pa nek premještaju gdje treba.
Na vrh
ninobogo View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninobogo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 19:30
ja good shepherd nemogu učitati sa bs playerom,a u work shopu piše da je nepoznati format ili oštećen.molio bih pomoć
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 20:15
Originalno postovano od strane ninobogo ninobogo piše:

ja good shepherd nemogu učitati sa bs playerom,a u work shopu piše da je nepoznati format ili oštećen.molio bih pomoć

Evo ti sređen: DOWNLOAD

Ja nisam hteo da ga upload-ujem, pa ako član ELER hoće, neka ga ponovo postavi, a admini nek obrišu onaj stari...

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 21:03

Mogu li se ovaki prevodi srediti? Jer imam neke koji nece da rade

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 21:11
ja sam ovaj sredio sa subtitle workshopom. i prilagodio svojoj verziji filma. i dosta dobar prijevod.
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 21:16
Prijevod je vrlo dobar, bravo eler     
Ali je moja verzija filma malo kraća...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 21:31
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Mogu li se ovaki prevodi srediti? Jer imam neke koji nece da rade

Kao što vidiš - mogu! Ja sam ovaj ELER-ov sredio...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.