| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PROCITAJTE OVO |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PROCITAJTE OVOObjavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 18:17 |
|
Narode ako zelite da skidate filmove koristite ovaj sajt http://www.janiatorpremium.com
Brzina downloada je extra,maksimalna koliko vas provajder dozvoljava. Naravno da morate i da uplodujete torente da bi imali nesmetan download i da vas ne bi banovali sa sajta. Sajt je besplatan i sve ce biti u redu ako postujete pravila. Sto nas je vise tamo i sto vise ljudi uploduje filmove i postuje pravila download ce biti jos bolji! Pozdrav svima koliko vas ima. Prijatan download!!! Srecan bozic! |
|
|
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 19:13 |
|
Ne kužim čemu dvije iste teme?! Stvarno nema potrebe za tim...Druga je završ¡ila u Trashu
Ažurirao Dngy - 08.Sijecanj/Jan.2007 u 20:21 |
|
![]() |
|
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 20:46 |
|
Moja greska,prvo sam je tamo ubacio pa video da joj nije tamo mesto. Potom sam je ovde stavio. Sorry
|
|
|
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |