Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prebacivanje vhs -> divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prebacivanje vhs -> divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the_playa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prebacivanje vhs -> divx
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:40
pozdrav ljudi!!!

evo imam par pitanja...

posudio sam tv karticu (Cyclone TV 10-bit) i na nju prikljucio video s namjerom da si par stvari prebacim u divx

2 koncerta snimana video kamerom sam uspio prebaciti (nije neka prekrasna slika, ali je na boljem mediju od vhs-a

e sad nastaju problemi...

imam jos jedan koncert koji bi volio prebacit u divx, ali slika je malo losija i tv kartica mi samo daje 'plavi ekran' i zvuk (slike nema, osim ako stisnem ffwd na videu, onda se pojavi)

pa me zanima da li postoji rjesenje za moj problem

hvala!!!!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:06
nisu ti dobre INPUT postavke... s kojim softverom to prebacujes? pokusaj pronac nesto sto zvuci kao CAPTURE PROPERTIES i potrazi gdje ima INPUT... obicno imas za izabrat TUNER, S-VIDEO i COMPOSITE.. i nisi rekao na koji nacin prebacujes sa vhs-a na komp? si spojio s-video kabal ili činč? ili nest trece.

meni osobno je to prebacivanje pakao, no nemas izbora previse. druga opcija da si kupis dvd rekorder koji najjeftiniji ide od 900kn (valjd)

Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:14
ovak, koristim softver koji je dosao s tv karticom (koji mi ocito nije dovoljno dobar) i koji nema bas neke opcije za namjestanje (ima tuner, podesavanje formata u kojem se snima i odabir direktorija u koji se snima)

a spojio sam video recorder preko kompozitnog kabla (drugacije niti ne mogu)

jel znas mozda da li ima koji softver koji bi mogao rijesiti problem (skinuo sam par shareware programcica, no rezultat je isti - plavi ekran i zvuk)?

ili je mozda tv kartica prelosa da bi obavila posao?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:36
ja imam tv karticu staru sto godinu, i radi sasvim ok.

ja koristim ULEAD VIDEO STUDIO i nisam nikad imao problema. i tocno se sjecam kad mi INPUT nije bio dobro namjesten da mi je bio 'plavi ekran'. dakle, moras negdje u opcijama pronaci kompozitni ulaz.

pokusaj sa programom WINDOWS MOVIE MAKER. njega dobijes s windowsima. on ima opciju CAPTURE i mislim da mozes izabrat INPUT (sad mi se ne da ici provjeravat). pokusaj s njime. jedina mana je sto ce film biti u WMV formatu i tu nemas izbora. al makar ces znat dal ti je problem rijesen.

aj pokusaj pa javi...

Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 11:58
nazalost nisam uspio...

evo sto mi se dogada : sve namjestio, sve radi, ali samo taj jedan koncert mi ne zeli prikazat na ekranu monitora (dva sam vec prebacio u divx); stisnem play na videu i za pola sekunde se slika pojavi i odmah nestane tj. pojavi se plavi ekran i ne mogu nisdta prebacit na hdd

evo, ako neko ima jos nekli prijedlog...

ima pivu od mene

ole!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.