| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
prebacivanje vhs -> divx |
Odgovori
|
| Korisnik | |
the_playa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 56 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: prebacivanje vhs -> divxObjavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:40 |
|
pozdrav ljudi!!!
evo imam par pitanja... posudio sam tv karticu (Cyclone TV 10-bit) i na nju prikljucio video s namjerom da si par stvari prebacim u divx 2 koncerta snimana video kamerom sam uspio prebaciti (nije neka prekrasna slika, ali je na boljem mediju od vhs-a e sad nastaju problemi... imam jos jedan koncert koji bi volio prebacit u divx, ali slika je malo losija i tv kartica mi samo daje 'plavi ekran' i zvuk (slike nema, osim ako stisnem ffwd na videu, onda se pojavi) pa me zanima da li postoji rjesenje za moj problem hvala!!!!!! |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:06 |
|
nisu ti dobre INPUT postavke... s kojim softverom to prebacujes? pokusaj pronac nesto sto zvuci kao CAPTURE PROPERTIES i potrazi gdje ima INPUT... obicno imas za izabrat TUNER, S-VIDEO i COMPOSITE.. i nisi rekao na koji nacin prebacujes sa vhs-a na komp? si spojio s-video kabal ili činč? ili nest trece.
meni osobno je to prebacivanje pakao, no nemas izbora previse. druga opcija da si kupis dvd rekorder koji najjeftiniji ide od 900kn (valjd)
|
|
|
|
![]() |
|
the_playa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:14 |
|
ovak, koristim softver koji je dosao s tv karticom (koji mi ocito nije dovoljno dobar) i koji nema bas neke opcije za namjestanje (ima tuner, podesavanje formata u kojem se snima i odabir direktorija u koji se snima)
a spojio sam video recorder preko kompozitnog kabla (drugacije niti ne mogu) jel znas mozda da li ima koji softver koji bi mogao rijesiti problem (skinuo sam par shareware programcica, no rezultat je isti - plavi ekran i zvuk)? ili je mozda tv kartica prelosa da bi obavila posao? |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:36 |
|
ja imam tv karticu staru sto godinu, i radi sasvim ok.
ja koristim ULEAD VIDEO STUDIO i nisam nikad imao problema. i tocno se sjecam kad mi INPUT nije bio dobro namjesten da mi je bio 'plavi ekran'. dakle, moras negdje u opcijama pronaci kompozitni ulaz.
pokusaj sa programom WINDOWS MOVIE MAKER. njega dobijes s windowsima. on ima opciju CAPTURE i mislim da mozes izabrat INPUT (sad mi se ne da ici provjeravat). pokusaj s njime. jedina mana je sto ce film biti u WMV formatu i tu nemas izbora. al makar ces znat dal ti je problem rijesen.
aj pokusaj pa javi...
|
|
|
|
![]() |
|
the_playa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 11:58 |
|
nazalost nisam uspio...
evo sto mi se dogada : sve namjestio, sve radi, ali samo taj jedan koncert mi ne zeli prikazat na ekranu monitora (dva sam vec prebacio u divx); stisnem play na videu i za pola sekunde se slika pojavi i odmah nestane tj. pojavi se plavi ekran i ne mogu nisdta prebacit na hdd evo, ako neko ima jos nekli prijedlog... ima pivu od mene ole!!!! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |