| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
novi laptop, 64 bitni proc, nekompatibilnost!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Trabant
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: novi laptop, 64 bitni proc, nekompatibilnost!!Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 19:14 |
|
Kupio sam nedavno laptop, između ostalog tu je AMD Turion 64 X2 1,6 GHz,
Ati Radeon Xpress 1150 i 1 GB rama...
sve imalo starije igrice trebale bi raditi savršeno... Ali ne rade:P Primjer: NFS Carbon bez štekanja, a NFS Underground 2 (kao i most wanted) štekaju neizdrživo čak i pri najlošijim detaljima i rezolucijom Primjer 2: KOTOR 1 (igra stara 3-4 god) se svodi na 2-3 sličice u 20 sekundi, dok Max Payne 2 radi savršeno na maksimalnoj grafici... Nego da ne duljim:P moje nagađanje je da je problem u starijem softwareu koji nije kompatibilan sa dvojezgrenim procesorom, pa igre koje bi morale raditi savršeno ne rade nikako... Probavao sam i sa Dual Core optimizerom od AMD-a i sa stavljanjem kojekakvih drivera, ali ništa nije pomoglo... Jesam li osuđen doživotno ili ima neke nade?? Pomoć... Hvala (sori na poduljem postu=) |
|
![]() |
|
Trabant
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2007 u 18:33 |
|
ajde netkooo :((((((((((
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |