Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - novi laptop, 64 bitni proc, nekompatibilnost!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

novi laptop, 64 bitni proc, nekompatibilnost!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Trabant View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trabant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: novi laptop, 64 bitni proc, nekompatibilnost!!
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 19:14
Kupio sam nedavno laptop, između ostalog tu je AMD Turion 64 X2 1,6 GHz, Ati Radeon Xpress 1150 i 1 GB rama...
sve imalo starije igrice trebale bi raditi savršeno... Ali ne rade:P
Primjer: NFS Carbon bez štekanja, a NFS Underground 2 (kao i most wanted) štekaju neizdrživo čak i pri najlošijim detaljima i rezolucijom
Primjer 2: KOTOR 1 (igra stara 3-4 god) se svodi na 2-3 sličice u 20 sekundi, dok Max Payne 2 radi savršeno na maksimalnoj grafici...
Nego da ne duljim:P moje nagađanje je da je problem u starijem softwareu koji nije kompatibilan sa dvojezgrenim procesorom, pa igre koje bi morale raditi savršeno ne rade nikako...
Probavao sam i sa Dual Core optimizerom od AMD-a i sa stavljanjem kojekakvih drivera, ali ništa nije pomoglo...
Jesam li osuđen doživotno ili ima neke nade?? Pomoć...
Hvala
(sori na poduljem postu=)
Na vrh
Trabant View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trabant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2007 u 18:33
ajde netkooo :((((((((((
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.