Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kupujem inuyashu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kupujem inuyashu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kupujem inuyashu
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 10:47

pozdrav.
trebale bi mi sve epizode (ili do 150-te) od inuyashe, ali da je english dub. skidam šta mogu, ali jednostavno ne ide, pa ako netko ima. pročitao sam da inuyasha ima jako kvalitetan dub, te da je jedan od rijetkih anime-a kojeg se isplati pogledat na engleskom.
ako netko ima, nek mi pošalje pm.
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 23:37
zar NITKO nema inuyashu? ajmo ljudi. ok, može i na japanskom, bilo šta, samo da je inuyasha. i smanjujem, treba mi do 79-te epizode.
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 21:26
upravo skidam...
imam tek oko 30 ep
rm.. engl...
i love anime !
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 14:22
nikako rm niti rmvb. slika je ok ali niti jedan dvd divx player to ne podržava. znam više sajtova gdje imaju inuyashu u rmvb formatu, ali to mi ne treba. isključivo avi format.
Na vrh
klarica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klarica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 14:34
ma daj ne isplati se gledati nije ne zavrsava se
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 16:48
pozdrav tsume _ ne znam odakle si, ali ja ti mogu nabaviti sve od inuyasha anime, tacnije 13 komada soundtrack, 167 epizoda i 4 kratka filma . posalji mi PM ako si zainteresovan, dogovoricemo se dalje ..samo da si iz srbije _ pozdrav
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 13:12
nisam iz srbije, iz hrvatske sam, tako da ništa od toga , poštarina bi bila prevelika. a očekuje se ponovno re-emitiranje inuyashe na mtv-u za par mjeseci, pa ću snimat.
i btw, sorry na kasnom odgovoru, nisam često na forumu.
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 19:42
imam ti ja sve od inuyashe,i filmove.Ako se ne varam engleski sub.Pa ako te zanima javi
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 14:25
ne verujem da si do sada naucio da citas ..
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 22:57
ne koristim tako glupe upade i ne koristim srpski sleng,al ok...

rekao je da će snimat jer niko nema,a ja imam pa eto,ako želi...
ne verujem da znaš koristiti zdrav razum i logiku.....
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 11:47
ja sam kao prvo nauchio codex ponashanja na internetu odavno, a to da li se srbi i hrvati razumeju ..sorry, nemogu ti pomoci _
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 00:03
nemam ja ništa protiv srba,imam ja prijatelja tamo.

Al nije lijepo upast s nečime tipa toga sa čitanjem.Shvatio sam ja šta je rekao,al ako mu se ne da čekati da snima sa MTV-a ja imam i nudim mu to.
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 02:15
ne znash ti brate kako forumi mogu da izlude choveka, i zashto se on onda tako ponasha _ sorry ako ti je bilo neprijatno, nisam mislio ..mene je zanimalo da li je iz srbije, a poshto nije napushtam ovu temu, pozdrav _
Na vrh
mirotvorac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirotvorac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 12:25
ako ti treba mogo bi ti ja dati link od inujase 120 epizodica plus 4 filmica.

width 720
height 480
bit rate 128kbps
audio format MPEG layer3
frame rate 29
data rate 164kbps
vidio velicina 24bit
format snimanja divix
duzina crtica24:12
ako si zainteresovan javi

Ažurirao mirotvorac - 12.Kolovoz/Aug.2007 u 12:54
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 18:49
može, pošalji na pm.
tnx.
Na vrh
Asuriell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Asuriell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2007 u 03:11
Ja imam complete Inuyashu sa svim filmovime n' all, kvaliteta najbolja koju sam mogao nac, mislim 220mb po epizodi, javi ako si zainteresiran!
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 22:10
please, javi cijenu na pm. trebaju mi epizode 1-79 samo, drugo imam ripano sa mtv-a.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.