Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje molbe...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moje molbe...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
phissen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moje molbe...
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 08:32
trebao bih titlove (obavezno na HR) za filmove (svi su u komadu, ne na više CD-a):

Eragon
-1:36:41
-Data rate: 126kbps
-Total: 134kbps
-Audio Bit Rate: 134kbps

Pirates of the Caribbean Dead Man's Chest
-2:24:32
-Data rate: 108kbps
-Total: 112kbps
-Audio Bit Rate: 112kbps

btw. ja sam novi Big smile
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 10:45
Za Eragon nema. Za pirate skines sa sajta i uskladis pomocu programa Subtitle Workshop. Imas sticky na temi o uskladjivanju titlova sa filmom pomocu Subtitle Workshop-a.

Wink
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 12:22
ajde ak se kom da pa nek napravi te titlove za Eragon...

a za pirate...poštelam ja to tak - al nikak da se svi "poklope"...prvih 20min. je dobro - dalje ne, podesim zadnje - onda prvi ne rade...tak ak bi to radio trebao bih (skoro) sve titlove poriktavat a za to nemam vremena...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 14:17
@phissen jesi li probao sve prevode sa sajta koji su 1CD?
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=caribbean&language=

Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2006 u 17:10
evo našao jedan, trebalo je malo poštimavanja i sad sve radi...još "samo" Eragon...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.